Real Sociedad 1–4 Barcelona

Kampfakta:

Sted: Estadio de Anoeta, San Sebastián

Anledning: LaLiga, 2. serierunde

Målscorer(e): Lewandowski (x 2), Dembélé, Fati (BAR), Isak (RSO)

Skudd: 1015

Gule kort: Araújo (BAR), Elustondo, Le Normand (RSO).

Røde kort:

Ballbesittelse (%): 4159

Kampens høydepunkt:

Barças kontring på 01-scoringen. Den består av fantastiske enkelt-prestasjoner av henholdsvis Pedri, Balde og Lewandowski: Pedri mottar ballen langt inne på egen banehalvdel mens han omringes av omtrent alt som kan krype og gå på Anoeta. På utrolig vis makter han å lure ballen videre til en ledig Balde, som på sin side varter opp med et femti meters solo-løp og en pen pasning til Lewandowski. Polakken avslutter kontringen ved å styre ballen i nærmeste hjørne. ¡Qué golazo!

Kampens nedtur:

Barças manglende kontroll over banespillet i store deler av kampen. Hjemmelaget kommer til en haug med farlige sjanser – særlig den første timen – som følge av Barcelonas manglende evne til å styre banespillet.

Vår beste:

Man kunne helt sikkert lurt noen til å tro at Unge Anssumane er en fremadstormende norsk hiphop-artist som herjer på Øya-festivalen, men i stedet herjer han fullstendig på Anoeta mot et maktesløst La Real! Stjerneskuddet endrer kampbildet umiddelbart etter innhoppet sitt. Noterer seg for to målgivende og én scoring på en snau halvtime (!).

Barças topp tre:

  1. Fati
  2. Ter Stegen
  3. Lewandowski

Er du enig eller uenig i oppsummeringen ovenfor? Diskuter!