En skuffende kollektiv opptreden resulterte i et vrient utgangspunkt før neste ukes returoppgjør i Istanbul.

FC BARCELONA 0 – 0 GALATASARAY SK

Kampfakta

Kort: Barcelona – Alba, Depay
Galatasaray – Kutlu, Antalyali

En til tider søvndyssende affære

Første omgang er en usedvanlig søvndyssende affære. Barcelona styrer banespillet, men presisjonen i det offensive spillet er totalt fraværende. Galatasrary gjør også en solid jobb defensivt. Dermed skjer det svært lite nevneverdig løpet av kampens første 45 minutter.

Andre omgang er overraskende nok ikke stort bedre enn den første. Barça sliter med å få ordentlig tak på kampen, og Galatasaray begynner i tillegg å skape farligheter fremover i banen. Heller ikke en rekke bytter gjør Barcelona noe sterkere. Alt i alt leverer Xavis menn en svært skuffende opptreden.

Vurderingene

ter Stegen 3: Har tilnærmet ingenting å foreta seg i dag, tyskeren. Trygg med ballen i beina de få gangene han faktisk er involvert.

Dest 3: Er til tider livlig nedover høyresiden, og kommer til en del gode innleggsmuligher. Blir betydelig mindre synlig offensivt utover i kampen. Har for det meste kontroll defensivt.

Araújo 3: Uruguayaneren har utvilsomt forbedret seg ball i beina denne sesongen, men i dag roter han en del med ball i oppbygningsfasen. Følgelig blir en god del unødvendige balltap. Men defensivt er han for det meste sikker.

Garcia 3: Har en svært viktig blokkering etter drøye halvtimen spilt. Er på ingen måte overbevisende verken defensivt og offensivt. Har for mange upresise pasninger i oppbygningsfasen.

Alba 3: Er generelt mye involvert offensivt, men også han sliter med presisjonen i avleveringene.

Pedri 3: Har en del gode offensive ivolveringer, og viser flere ganger hvilket driv han har med ball i beina, men han leverer nok likevel et godt sykke under pari i dag. Er langt fra så toneangivende som han pleier å være.

Frenkie 3: Leser som vanlig spillet godt, noe som gjør at han har noen sterk gjenvinninger. Også offensivt har han enkelte gode involveringer, men kommer likevel ikke helt til sin rett i dag. Fremstår til tider noe veik og puslete.

Nico 3: Viser flere ganger god oversikt over spillet gjennom sine førsteberøringer og tyngdeoverføringer. Som så mange av lagkameratene sine, roter han det likevel til tider for mye til offensivt.

Adama 3: Har som vanlig noen utrolige offensive rykk både langs krittlinjen og innover i banen. Likevel er det altfor lav kvalitet både på avleveringene og samhandlingen med lagkameratene mer generelt.

Torres 2: Er svært lite involvert i det laget foretar seg offensivt. Blir byttet ut i pausen.

Memphis 2: Gjør svært mye rart i dag, nederlenderen. Mange svake pasninger og offensive involveringer generelt. Samhandlingen med lagkameratene er heller ikke noe å skrive hjem om.

Innbyttere:

Busquets 3: Makter ikke å endre på kampbildet.

Piqué 3: Har for det meste kontroll defensivt.

Dembélé 3: Er mye involvert offensivt, men presisjonen i avleveringene er nærmest totalt fraværende.

Aubameyang 3: Nære ved å notere seg for en målgivende pasning. Ellers lite involvert.

Luuk de Jong N/A: For lite spilletid til å vurderes.

Er du enig i vurderingene? Diskuter!