Lynet slo ned i et krisepreget Barcelona.

RAYO VALLECANO 1 – 0 FC BARCELONA

Kampfakta
30′, 1–0 ved Radamel Falcao (Trejo)

Kort:
Barcelona – Coutinho, Piqué (gult)

Ny overskrift

Kampen startet med intensivt Rayo-press og det så kun ut til at det var ett lag som har trent. Omgangen forløper med mye slurv og få store sjanser, men etter halvtimen fører surr på midtbanen til en Rayo-kontring som iskaldt ekspederes i 1-0 signert Falcao.

Andre omgang fortsetter som den første, med stort overtak på ballbesittelse uten å skape stort, samtidig som Rayo er farlige på kontringer. En enorm mulighet for Dest kastes bort, samt at Memphis brenner straffe etter 72 minutter. Barcelona slipper til mulighet på mulighet og skaper svært lite selv. Dette er så svakt at man knapt tror det er mulig å gjøre en dårligere jobb.

Vurderingene

ter Stegen 3: Står der og småfryser gjennom store deler av matchen. Får ikke tatt scoringen til Rayo.

Roberto 2: Har et par gode involveringer tidlig, men har nøyaktig kvalitet nok til å spille på et lag midt på tabellen, dessverre er det pdd. Barcelona.

Piqué 2: Surrer det til på baklengsmålet og ser ut som en 16 år gammel debutant da han rundlures av Falcao.

Garcia 2: Flere stygge brudd i mot tidlig, helt upresset. Sliter helt opplagt med det mentale.

Alba 3: Løper mye, men utretter lite.

Nico 4 BB: Barcelonas eneste skikkelig positive spiller i kveld. Flere gode dragninger, dype løp og offensive bidrag. Modig og presis i det meste han foretar seg. Helt spinnvilt at unggutta på «luselønn» setter de rutinerte i skyggen gang etter gang.

Busquets 2: Er direkte skyld i baklengsmålet da han sover på midtbanen. Har flere slike situasjoner som fort kunne gitt flere kontringer imot. Ikke en god kamp.

Coutinho 1: Hadde Coutinho hatt like mye hårtap som balltap hadde han fått rollen som skurk i Smallville. Helt utrolig hvor mye den mannen ødelegger av angrep ved enten å rote bort kula, vende hjemover uten grunn eller generelt ta atten touch for mye. Tidenes verste La Liga-signering burde levere tilbake lønn, fotballsko og drakt etter matchen og rive opp kontrakten.

Dest 3: Er svært delaktig i det offensive spillet og kommer til flere muligheter. Dessverre er han nøyaktig like «Tore André Flo» i upressede avslutninger like foran mål som Luuk de Jong og dermed blir det ikke mål.

Agüero 3: Utretter skuffende lite samtidig som han også får lite å jobbe med. Helt grei debut fra start, men imponerer ingen.

Memphis 4: Jobber utrettelig på topp, bidrar med noe positivt, men får heller ikke denne gangen uttelling for all innsatsen. Frarøves nok en klokkeklar assist og brenner straffe som han skaffet selv. Barcelonas eneste uromoment offensivt.

Innbyttere:

Demir 3: Kommer inn og løper litt. That’s it.

Gavi N/A: For lite spilletid til å vurderes.

Luuk de Jong N/A: For lite spilletid til å vurderes, heldigvis for han.

Er du enig i vurderingene? Diskuter!