Griezmann har gått fra å tilsynelatende nesten være klar for Atleti, til å nå antagelig bli værende i klubben kommende sesong, i hvert fall dersom man skal tro ryktene.
Det er den italienske Sky Sport-journalisten Matteo Moretto som melder at franskmannen nå er nærmere å bli værende i Barcelona enn han er å forlate klubben. Ifølge Moretto skal partene i disse dager forhandle om en lønnsreduksjon, noe som sannsynligvis er påkrevd dersom Griezmann skal bli værende i Barça. Franskmannen er nemlig blant de best aller betalte spillerne i klubben, og Laporta og co. har etter alt å dømme ikke mulighet til å fortsette å betale Griezmann denne summen.

Jobber aktivt også med andre spillere

Mundo Deportivo melder i dag at Barcelona er betydelig nærmere en ny avtale med Ilaix Moriba enn det de var for noen dager siden, da det kunne virke som at forhandlingene hadde gått i stå. Ifølge avisen ønsker partene å få i land avtalen før laget reiser til Tyskland i morgen ettermiddag for å forberede seg til den kommende sesongen.
Flere medier melder også at klubben arbeider med å forlenge gjeldende kontrakter med Dembélé og Araújo. Førstnevntes kontrakt går ut neste sommer, mens sistnevntes går ut sommeren 2023. Det er likevel ingen tvil om at Joan Laporta og resten av styret i skrivende stund prioriterer mer prekære saker, som Messi-situasjonen og lønnsforhandlingene med flere andre sentrale spillere.