Forrige uke virket det som et tidsspørsmål før Barça og Atleti ble enige om detaljene rundt byttehandelen. Men nå melder flere troverdige kilder om utfordringer i forhandlingene mellom klubbene.
Etter at ryktene begynte å svirre om en mulig byttehandel midtveis i forrige uke, skal partene ikke ha maktet å komme noe nærmere enighet om detaljene rundt byttehandelen, ifølge blant andre Mundo Deportivo-journalistene Fernando Polo og Javi Gómara.
I forrige uke rapporterte flere kilder at Barça ønsket 15 millioner euro ekstra fra Atleti på toppen av spillerbyttet, som følge av verdiforskjellen mellom de to spillerne. I tillegg skal Barcelona ikke ha vært interessert inngå en avtale hvor klubben må betale deler av Griezmanns lønn i hovedstadsklubben, slik som i Luis Suárez-overgangen.
Atletis mangeårige president, Enrique Cerezo, uttalte seg i går kryptisk om forhandlingene mellom LaLiga-stormaktene. Barcelona virker desperat etter å bli kvitt Griezmanns lønnsutgifter, mens Atleti tilsynelatende er svært interessert i å hente franskmannen tilbake til Madrid. Det er dermed ikke usannsynlig at forhandlingene mellom klubbene vil fortsette fremover.