Det ser ut som Coutinho ikke skal noen plass.
Mens Barcelona har forsøkt å finne en ny klubb til Philippe Coutinho har midtbanespilleren fortsatt sin rehabiliteringsprosess hjemme i Brasil. Han ble skadet den 30. desember og har måttet holdt seg på sidelinjen mye lenger enn først antatt av klubbens medisinske personell. Dette kan bidra til at Coutinho faktisk fortsetter i Katalonia neste sesong.

Ingen interesse

Det eksisterer ingen reell interesse fra andre klubber med tanke på en overgang eller lån. Under forrige sesong spilte Coutinho bare tolv kamper for Barcelona, men han hadde en veldig god sesong med Bayern under låneoppholdet der så en skulle tro at det var potensiale for en overgang. Barcelona har fortsatt et stort behov for å redusere lønnsutgiftene og brasilianeren spiser opp en stor andel.

Satse på det beste

Dersom rehabiliteringen hadde gått som forventet kunne Coutinho faktisk ha medvirket i sommerens Copa America, da dette var et mål for spilleren, men han måtte stå over. En kamprusten spiller er da resultatet og dersom Coutinho blir værende, må man bare håpe at Koeman kan finne en plass til han i troppen.
kilde: as.com