Koemans gjeng har et skuffende resultat mot Levante de gjerne vil komme seg forbi, neste motstander Celta kan bli en vrien nøtt de også.

Sesongens siste hjemmekamp

Barcelona tar imot Celta Vigo i morgen på Camp Nou. Det blir den siste kampen på hjemmebane for katalanerne da det bare er to uspilte kamper igjen. Det er gode sjanser for mål da Barça har scoret i 50 av de siste 51 kampene på hjemmebane mot Celta Vigo. Det har blitt scoret tilsammen 143 mål og de blårøde har bare tapt én gang i november i 2014. Messi, som alltid er en trussel mot en hver motstander, har scoret hele 29 mål på 34 oppgjør mot Celta. Messi ligger an til å kapre årets pichichi-trofé og vil være sulten på flere mål mot los celestes.

Ingen lett kamp

Barcelona ligger for øyeblikket fire poeng bak Atlético Madrid med to kamper igjen av sesongen. Dersom det skal bli ligatittel på Barcelona, må Atlético snuble noe sinnssykt. Alt kan skje ettersom de to lagene skal i aksjon på nøyaktig samme tidspunkt i morgen kl 18:30. Barcelona har gjort det relativt dårlig de siste fem kampene med to uavgjort, ett tap og to seire på de siste fem kampene. Celta derimot har vunnet fire på rad med bare ett tap på sine siste fem og ligger nå på en solid 8. plass i La Liga. Athletic ligger bak de med fire poeng og Villarreal ligger på 7. med 55 poeng.
Celta har tidligere gitt Barcelona god kamp og med de sjokkerende dårlige resultatene på Camp Nou denne sesongen kan man ikke se bort i fra at Celta tar med seg noen poeng her.
Hva? La Liga, runde 37
Hvor? Camp Nou, Barcelona
Hvem? FC Barcelona – RC Celta de Vigo
Når? Søndag 16. mai 2021, kl. 18:30