Det er kun 24 timer til Barcelona og Atlètico barker sammen på Camp Nou, i det som kanskje er sesongens viktigste kamp – for begge lag.
Vinn eller forsvinn
Diego Simeones Atlètico ligger kun to poeng foran Barcelona på tabellen. Dermed kan Koeman & co passere hovedstadslaget med seier på lørdag. Samtidig vil seier for Barcelona åpne opp for at Real Madrid vil ha alt i sine egne hender i kampen om ligatittelen. Likevel kan ikke Barcelona gjøre noe annet enn jobben i sine resterende kamper, så får man telle opp til slutt. Et tap vil etter alle solemerker bety kroken på døra for tittelmulighetene, og derfor er det Barcelona som har mest press på seg når ballen ruller i gang på Camp Nou 16:15.
Historisk
Forrige ligakamp mellom lagene på Camp Nou ble spilt i serierunde 33 forrige sesong, og endte med 2-2. Et selvmål av Costa og en straffescoring fra Messi ga Barcelona ledelsen to ganger, men to utligninger av Saul ga til slutt lagene hvert sitt poeng. På de siste 10 kampene mellom lagene på Camp Nou står Barcelona med 6-3-1 i alle turneringer.
Troppen
Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Umtiti, Junior, Ilaix Moriba, Mingueza og Arnau Tenas.
Hva? La Liga, runde 35
Hvor? Camp Nou, Barcelona.
Hvem? FC Barcelona – Atlètico Madrid
Når? Lørdag 08. mai 2021, kl. 16.15
Hvilke 11 bør Koeman starte med, og hvordan ender kampen?