I alt styret om Super League er det fortsatt en inneværende sesong som skal avgjøres.
Det er stygtspillende Getafe som kommer på besøk til Camp Nou torsdag kveld. Laget fra Madrid har kun spilt uavgjort eller tapt i det siste, og i forrige serierunde ble det 0-0 mot Real Madrid. Getafe ligger på en 15. plass, fire poeng over Valladolid på nedrykk, som har én kamp mindre spilt.
Barcelona kommer på sin side fra en enorm opptur etter at man kjørte over Athletic Bilbao i Copa del Rey-finalen. Det var det første trofeet på en liten stund, og det ble levert med stil. Barcelona ligger på tredjeplass i La Liga og i skrivende stund er det fem poeng opp til Atlético Madrid, men Barca har en kamp mindre spilt.

Lagnyheter

Som så mange ganger tidligere denne sesongen er det Ansu Fati og Coutinho som er helt ute med sine skader. Braithwaite forstuet ankelen på trening denne uken, så dansken vil også være utilgjengelig. Neto er usikker til oppgjøret. Piqué spilte finalen med et vondt kne, men kan virke å være tilbake for fullt nå.
For Getafe vil de mangle Eric Cabaco og Cucho Hernández som er ute med skader, mens Allan Nyom må sone karantene for antall gule kort.
Det betyr at Getafe mangler Hernández og Nyom, som er to av de med flest assist for klubben denne sesongen.
Vi får også et gjensyn med Cucurella og Aleñá. Sistnevnte er på utlån, men ryktene sier at Barcelona skal være åpne for salg av midtbanespilleren.

Fem siste

Dette handler om revansje. For så ofte denne sesongen hadde Barca et svakt resultat i starten av serien. Getafe vant det første oppgjøret 1-0 i oktober, men det er et helt annet Barcelona-lag som står på motsatt banehalvdel nå. Ellers har Barcelona hatt kontroll på Getafe ved tidligere møter. På de siste fem har det vært en målforskjell på 8-3 fordel Barca.
Getafe – Barcelona: 1-0
Barcelona – Getafe: 2-1
Getafe – Barcelona: 0-2
Barcelona – Getafe: 2-0
Getafe – Barcelona: 1-2
Hvem: FC Barcelona – Getafe CF.
Hva: La Liga, runde 31.
Hvor: Camp Nou, Barcelona.
Når: Torsdag 22. april 2021, kl. 22:00