Barcelona har nå 16 kamper i La Liga uten tap før reisen til Pamplona.
Det var en fantastisk kamp i midtuken mot Sevilla og nå gjelder det å nullstille igjen. For Barcelona har, etter en veldig svak start på serien, etter hvert tatt seg veldig opp. Sist tap i seriespill kom i november, som gjør at Barca har tatt litt innpå Atlético som fortsatt har en grei luke på toppen.
For Osasuna ligger de kanskje litt overraskende over lag som Getafe og Valencia, men har etter 25 serierunder syv seire, syv uavgjorte og 11 tap, med en målforskjell på -10.
Begge lag har sluppet inn få mål i det siste i serien, og Barcelona har vunnet sine syv siste bortekamper i La Liga.

Lagnyheter

Som vi fikk vite i går er Piqué ute med en kneskade, som gjør at han blir med Araújo, Coutinho, Roberto og Ansu Fati på skadelisten.
Pjanic var tilbake i trening og er tatt med i 21-mannstroppen som Koeman tar med seg på tur. Det gjør at troppen som resier ser slik ut:
Ter Stegen, Dest, Sergio, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Dembélé, Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincão, Alba, Matheus, de Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Ilaix og Mingueza.
For Osasuna er Roncaglia og Avila ute med skader, mens Brasanac, Martínez og Pérez er alle usikre foran kampen.

Siste fem

Barcelona har historisk sett hatt ganske god kontroll på Osasuna. Det har vært et par store seire til katalanerne også i de siste fem kampene mellom lagene. Barcelona har vunnet tre av dem, ett endte uavgjort og Osasuna har fått med seg en seier. Dette har gitt en målforskjell på de siste fem kampene på 17-5.
Barcelona – Osasuna: 4-0
Barcelona – Osasuna: 1-2
Osasuna – Barcelona: 2-2
Barcelona – Osasuna: 7-1
Osasuna – Barcelona: 0-3
Hvem: CA Osasuna – FC Barcelona.
Hva: La Liga, runde 25.
Hvor: El Sadar Stadium, Pamplona.
Når: Lørdag 6. mars 2021, kl. 21:00.