Etter et stortap mot PSG i Champions League og 1-1 hjemme i forrige serierunde mot Cádiz, har Ronald Koeman og hans gutter mye å bevise.
Barcelona så ut til å ha funnet flytsonen, men etter to tap og en uavgjort på de siste fire kampene så kan man si at det er mye som har snudd. Tapet mot PSG var ille nok i seg selv, men da selv lille Cádiz klarte å få med seg et poeng fra Camp Nou så ser ting virkelig ille ut. Gnisten på banen er liten, flere viktige spillere er ute med skade og det «ryktes» om en klubb med særdeles dårlig økonomi. At Messi har ønsket/ønsker seg vekk burde ikke komme som noen overraskelse for noen av oss. Heldigvis for Barcelona har serieleder Atlético Madrid begynt å snuble i det siste, og hovedstadsklubben er nå «kun» 8 poeng foran med like mange kamper spilt. Men Barcelona må virkelig begynne å finne flyten snart om det skal bli noe som helst sølvtøy denne sesongen.
Elche fikk en imponerende start og vant fire av sine seks første kamper, men fulgte dette opp med en rekke på seksten kamper uten en eneste seier (selv om de klarte uavgjort i halvparten av disse kampene). De endte endelig sin seiersløse rekke forrige helg med en 1-0 seier mot Eibar, som nå ligger likt på tabellen med 21 poeng hver. Elche har riktignok to kamper mindre spilt og det blir spennende å se hvem som klarer å holde seg i La Liga denne sesongen.

Kampfakta

Hvem: FC Barcelona — Elche
Hva: La Liga, runde 24
Hvor: Camp Nou, Barcelona, Katalonia
Når: Onsdag 24. februar, kl. 19.00
Hvordan: Strive