Det var interessant å se hva den samme startelleveren mot PSG kunne gjøre mot Cadíz.
Barcelona startet kampen sterkt og hadde stålkontroll i åpningsminuttene da Cadiz så og si aldri var ute av sin egen banehalvdel. Det ble en del skudd fra distanse gom igjen førte til mange hjørnespark for hjemmelaget – dessverre traff ingenting mål. Etter en takling på Pedri innenfor boksen blir det gitt et straffespark i det 30. minuttet og Lionel Messi fører Barcelona i ledelsen med en rolig straffe.
Litt før pause hadde Frenkie de Jong og Pedri en mulighet hver til å øke ledelsen med et godt mål, men de to unge spillerne var offside og stilingen ble 1-0 til pause.

Andre omgang

Cadíz åpnet godt. De var vel klare over at det bare krevde én god overgang for å ta denne kampen til hjemmelaget og de gule gjorde alt de kunne for å holde Barcelona ærlige. Hjemmelaget klarte ikke å komme til flere gode muligheter og Koeman gjorde noen bytter for å beholde kontrollen i kampen. Cadíz presser for første gang etter 84 minutter, men det førte til en god overgangsmulighet for Barcelona.
Dessverre for Barcelona gjorde Lenglet en stor feil som førte til et straffespark for bortelaget. Kampen endte altså 1-1 i en kamp Barcelona lenge så ut til å vinne.

Spillervurderinger

Ter Stegen 3: Sin første ordentlige involvering etter 60 minutter med en boksing. Klarer ikke å stoppe straffen.
Dest 3: Gode overlappinger. Gode gjenvinninger. Kombinerer godt med Dembélé.
Piqué 3: Rolig kamp av midtstopperen da Cadíz kommer til svært få muligheter. Får en sjanse til å socre i sluttminuttene, men var offside. Skuddet hadde ikke gått på mål uansett.
Lenglet 2: En rolig kamp uten så mange feil, men ødelegger alt på slutten med å gi fra seg det straffesparket.
Alba 2: Slår noen brukbare innlegg, men mister ballen i overgangene.
Busquets 3: Åpner kampen godt med flere gode pasninger og involveringer, har noen feilinvolveringer her og der, men en godt gjennomfør kamp.
De Jong 3: Anonym kamp av de Jong. Har grei kontroll og gjør ikke så mange feil.
Pedri 6BB: En fantastisk kamp av den unge midtbanespilleren. Taper så og si aldri en ball. Gode involveringer i angrep, serverer nesten Messi, men argentineren klarer ikke å avslutte.
Messi 4: Straffen øker ledelsen. Kommer til noen andre gode muligheter, men en egentlig en rolig kamp av Messi i kveld.
Dembélé 4: God kamp av franskmannen. Veldig vanskelig for Cadíz å markere og det merkes. Gode løp, kommer ofte til muligheter. Klarer dog ikke å score i kveld.
Griezmann 2: Feilskyter et par gode muligheter i kveld og klarer ikke å kombinere med medspillerne så mye.

Innbyttere

Braithwaite 2: Mister ballen. I offside på en god kontringsmulighet som ødelegger. Dårlig innhopp.
Pjanic 2: Mister ballen et par ganger i en av de få overgangene til Cadíz.
Trincao: Gjør ikke nok for å bemerke seg.
Puig 2: Klarer ikke å kombinere med noen av medspillerne og klarer heller ikke å gjøre en forskjell i boksen på slutten når det trengs. Skuffende innhopp av Puig’s standard.
Mingueza: Gjør ikke nok for å bemerke seg.