Etter den sterke snuoperasjonen borte mot Granada i Copa del Rey venter ny tøff motstand i La Liga.
Barcelona lå an til å tape og ryke ut av Cupen, men to raske mål sørget for ekstraomganger. Der trakk Barcelona det lengste strået og vant til slutt 5-3. I kampen fikk vi se Messi i en playmakerrolle og en Jordi Alba og Antoine Griezmann i toppform. De to sistnevnte har begge slitt denne sesongen, og man kan bare håpe at de nå har funnet formen i det som blir en svært viktig periode for klubben. Neste uke venter det første oppgjøret mot Sevilla i semifinalen i Copa del Rey, før PSG kommer på besøk i Champions League om to uker. Det spørs derfor om Koeman har tenkte til å rotere laget i helgen, selv om Real Betis er en meget habil motstander.
Real Betis ligger så langt på en 7. plass i La Liga, som må sies å være innafor med tanke på problemene klubben har hatt de siste sesongene. Erfarne Manuel Pellegrini styrer skuta, mens laget har erfarne stjerner som Sergio Canales, William Carvalho og Nabil Fekir. For øyeblikket er det to Barcelona-spillere på lån hos Real Betis; Emerson og Juan Miranda. Klubben har også hele fire eks. Barcelona-spillere; Marc Bartra, Claudio Bravo, Martin Montoya og Christian Tello. Betis står med tre seire og to uavgjort på sine fem siste ligakamper.

Lagnyheter

Ronald Koeman har tatt ut følgende tropp til kampen: Ter Stegen, Dest, Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanić, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincão, Jordi Alba, Matheus, De Jong, Umtiti, Junior, Arnau Tenas og Mingueza. Gerard Piqué, Coutinho, Sergi Roberto og Ansu Fati mister kampen som følge av skader.

Kampfakta

Hvem: Real Betis — FC Barcelona
Hva: La Liga, runde 22
Hvor: Estadio Benito Villamarín, Sevilla
Når: Søndag 07. februar, kl. 21.00
Hvordan: Strive