Barça så ut til å ryke på hodet ut av Copa del Rey etter et sjansesløseri uten like, men så snudde det plutselig like før slutt.
Bortekamp mot Granada i cupens kvartfinale virket på forhånd som en overkommelig oppgave. For under en måned siden endte det nemlig 0–4 mellom lagene på same bane. Laget fra Andalucía så imidlertid ut til å ha spisset klørne siden forrige gang. Dette, kombinert med svake defensive involveringer og sjansesløseri fra gjestenes side, gjorde at måltavlen viste måltavlen 2–0 etter snaue 50 minutter spilt.
Sjansesløseriet fortsatte fra Barcelonas side, men i det 88. minutt løsnet det endelig. Griezmann puttet det første – riktignok med litt hjelp av stangen og hjemmelagets målvakt. Et par minutter senere headet Alba utligningen i mål etter nydelig forarbeid av Messi og Griezmann. Kampen gikk dermed til ekstraomganger.
Alt så ut til å gå på skinner da Griezmann litt inn i første ekstraomgang stanget ballen i nettmaskene på kontant vis. Men kun et par minutter senere slo Granada tilbake etter å ha fått et (høyst) diskutabelt straffespark. Barcelona-presset fortsatte naturligvis i andre ekstraomgang, og i det 108. minutt kunne Frenkie de Jong komfortabelt styre en retur i mål. Deretter vartet Alba opp med en volley fra øverste hylle. Det endte dermed 3–5 og Barça er videre til cupens semifinale!
Hva er dine tanker etter gårsdagens kamp?