Det måtte ekstraomganger til mot Cornella, men målene kom til slutt.

KAMPFAKTA

0-1 92′ Dembélé
0-2 120+2 Braithwaite (Pedri)
Etter to brente straffespark og flere misbrukte sjanser var det Dembélé som fikk banket inn det første målet etter ett minutt spilt av første ekstraomgang. Det virket som at franskmannen var irritert etter et svakt straffespark og tok tak i kampen i ekstraomgangene. Braithwaite som spilte en ekstremt svak kamp fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 2-0 etter å ha blitt servert på åpent mål av Pedri.

Debut

Interessant var det at Puig og Ilaix startet på midtbanen. Debuten til Ilax ble så som så. Han var litt involvert i den første omgangen men falt ut etter hvert, da også hele laget spilte dårlig. Puig ble byttet ut til pause til fordel for Dembélé da Barca trengte med offensiv kraft.
Cornella lagde to straffespark etter to høye spark inne i eget felt, der de traff henholdsvis Lenglet og Araújo, men både Pjanic og Dembélé brant sine straffer.
Dembélé og Pedri viste at de hadde et høyere nivå inne enn Cornella på slutten og i ekstraomgangene var det klart at Barcelona skulle videre. Alt i alt en veldig svak kamp der Cornella hadde sine sjanser og kunne funnet på å slå ut Barcelona. Koeman kan ikke være fornøyd med det han så.
Neste runde vil bli trukket i morgen, og med både Atlético Madrid og Real Madrid ute skal det være gode muligheter for å gå hele veien i år.