Borte mot et av de svakeste lagene i ligaen skal det være svært gode muligheter for en god start på det nye året.
Etter det man trodde skulle være den nye suksessformasjonen i en 5-3-2, ble Barça nok en gang sendt ned på jorda med et skuffende 1-1 i forrige kamp hjemme mot Eibar. Da satt Leo Messi på tribunen, men han er nå meldt klar igjen fra offisielt hold. Det skal på de neste syv dagene spilles hele tre kamper. Kanskje betyr det at laget i morgen vil se noe redusert ut. Hvis Barcelona fortsetter å droppe poeng slik de har gjort mye så langt, kan det ordentlig begynne å brenne under føttene til trener Ronald Koeman. Atlético Madrid leder med hele 10 poeng ned til Barcelona, i tillegg til at de har en kamp mindre spilt.
SD Huesca rykket opp fra Segunda División ifjor og ligger så langt på en 20. plass. Med kun én seier på de første 16 kampene ser det svært mørkt ut for Huesca. Barcelona har så langt vært dårlige på bortebane, og Huesca vil nok motiveres av dette. Klubben har i tilegg skader på flere av sine nøkkelspillere, deriblant Pablo Maffeo og ex-Barcelona spiller Sandro Ramírez.

Lagnyheter

Ronald Koeman har tatt ut følgende tropp til kampen mot Huesca: Ter Stegen, Dest, R. Araujo, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, F. De Jong, Junior, Iñaki Peña, O. Mingueza og Konrad. Gerard Piqué, Philippe Coutinho, Sergi Roberto og Ansu Fati er alle skadet og mister kampen. Samuel Umtiti er heller ikke tatt ut.

Kampfakta

Hvem: SD Huesca — FC Barcelona
Hva: La Liga, runde 17
Hvor: Estadio El Alcoraz, Huesca
Når: Søndag 03. januar, kl. 21.00
Hvordan: Strive