Barcelona er allerede videre, men det skal fortsatt spilles om gruppeseier.
Det blir å forvente ruleringer til morgendagens kamp der Messi, ter Stegen og Coutinho blir værende i Barcelona når resten av laget reiser til Ungarn. Forrige oppgjør lagene imellom må vi kunne si at laget fra Budapest imponerte med en nordmann i spissen. Piqué ble utvist i kampen som til slutt endte med 5-1 seier til Barca etter scoringer av Messi, Ansu, Pedri, Coutinho og Dembélé. Kharatin scoret målet for gjestene.
For Ferencváros har det blitt et tøft møte med Champions League. De står med ett poeng og minus åtte i målforskjell etter fire kamper spilt. Det ene poenget kom mot Dynamo Kiev og det gjenstår å se hvem av de to lagene som klarer å ta tredjeplassen og videre spill i Europa League.
For Barcelonas del har det blitt full pott. Tre poeng foran Juventus på andreplass og kun to innslupne mål så langt. Til tross for sparing av spillere skal Barcelona også være store favoritter til å vinne denne kampen, noe som gjør at et uavgjort resultat mot Juve i siste gruppespillkamp vil gjøre at Barca tar gruppeseieren.

Lagnyheter

Som nevnt tidligere blir Messi, ter Stegen og Coutinho hjemme i Barcelona. Det betyr at B-lagsspillerne Konrad de la Fuente og Arnau Tenas får være med. I tillegg skal vi nok også få se Mingueza på midtstopperplassen igjen. Lenglet har på mirakuløst vis blitt bra igjen, men burde kanskje spares med tanke på et tøft kampoppsett fremover. Laget som reiser til Ungarn er: Dest, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincão, Jordi Alba, Matheus, De Jong, Junior, Iñaki Peña, Mingueza, Konrad og Arnau Tenas.
Det betyr at Piqué, Umtiti, Araujo, Roberto og Ansu er ute med skader.
For Ferencváros er det fulltallig tropp der det eneste de trenger å tenke på er at det er to spillere som eventuelt skal spares til deres «gruppefinale» mot Dynamo Kiev, på grunn av mulige suspensjoner etter for mange gule kort.
Koeman hadde dette å si før kampen.

– Man må gi ungdommen en sjanse. Vi har sett at de presterer bra under press og de vil ha gode spillere rundt seg her. Så vi må gi dem sjansen når vi har muligheten til det.

Når det gjelder Messi hadde treneren dette å si om hvile.

– Messi blir ikke hvilt ofte, men det kommer til å skje denne sesongen. Som mot Kiev sist. Vi er allerede videre og det er det viktigste. I tillegg har vi tøffe kamper i serien foran oss så dette var siste mulighet på en stund for Messi å hvile. Også ønsker vi å gi muligheten til noen av de yngre.

Hvem: Ferencvárosi FC – FC Barcelona.
Hva: Gruppspill Champions League, kampdag 5.
Hvor: Groupama Arena, Budapest, Ungarn.
Når: Onsdag 2. desember kl. 21:00.