Presidentkandidaten ønsker etter sigende å inkludere blant annet Xavi, Puyol og Jordi Cruyff i sitt presidentkandidatur.
Víctor Font har lenge vært ansett som en av favorittene til å overta presidentvervet i Barcelona for kommende periode. Det har også lenge vært kjent at Font har et tett forhold til Xavi og ser for seg klubblegenden som manager i klubben.
Dersom man skal tro påstandene fra de normalt så troverdige journalistene Oriol Domènech og Albert Rogé, ønsker presidentkandidaten seg også Carles Puyol og Jordi Cruyff som en del av teamet dersom han blir president. Det er ikke klart hvilke roller de to eventuelt vil bekle, men det meste tyder på at det dreier seg om stillinger i den sportslige driften av klubben, som sportsdirektør eller lignende.
Ifølge ryktene ønsker Font også å ha med seg flere personer med sterk Barcelona-tilknytning i sitt kandidatur: Óscar García, tidligere Barça-spiller og La Masia-trener, og Domènec Torrent, Pep Guardiolas assistenttrener i Barcelona, Bayern og City (frem til 2018). Det er mest nærliggende å anta at García og Torrent ville blitt en del av støtteapparatet til Xavi.