Med full pott etter tre kamper i Champions League er det tilbake til hverdagen i La Liga, der det har gått litt tråere.
Før oppgjøret har tidligere Koeman-elev Joaquin kommet med krass kritikk av treneren fra tiden de hadde sammen i Valencia.

– Jeg øsnker ikke å prate så mye om det. Det var en vond tid for meg. Absolutt ingen god erfaring fra den tiden, sa Joaquin om tiden i Valencia under Koeman.

På spørsmål om han hadde sett for seg at nederlenderen skulle nå sitte i en så stor rolle i en klubb som Barcelona hadde den spanske vingen følgende å si.

– Aldri i verden. Jeg hadde ikke ansatt ham til å ha ansvar for draktene engang. Det er ikke et bedre tidspunkt å møte Barcelona på enn nå, svarte Joaquin krast.

Koeman hadde trenerjobben i seks måneder i Valencia før han fikk sparken. Nå møtes de to igjen, men på hver sin side.

Kan forvente mål

Både Barcelona og Real Betis har til gode å bevise det helt store denne sesongen. I Betis sine siste fem kamper har det vært et snitt på 2.8 scoringer pr kamp, mens hos Barcelona har det vært et snitt på 3.4 mål pr kamp. Real Betis kommer fra en 3-1 seier mot Elche, der Christian Tello spilte sin beste kamp i den grønn-hvite drakta med to mål. Det gjør kanskje at vi kan forvente å få se den gamle Barcelona-spilleren få en startplass i morgen.
Barcelona på sin side kommer fra 1-1 i La Liga mot Alaves og 2-0 mot et B-preget Kiev i CL. To ganske skuffende kamper, og det er virkelig på tide med en god forestilling også i La Liga denne sesongen.
Det blir et gjensyn med flere spillere og Tello, Montoya og Sarabia spiller roller for dette Betis-laget med en fortid i La Masia. Et gjensyn med Claudio Bravo blir det også.

Lagnyheter

For Barca er Coutinho, Araújo og Umtiti ute med skader. Det betyr at det fortsatt bare er Piqué og Lenglet som er tilgjengelige på stopperplass av førstelagsspillere.
Troppen som er med til oppgjøret er: Ter Stegen, Dest, Piqué, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Ansu Fati, Junior, O. Mingueza, Konrad og Arnau Tenas.
For Betis er Martin Montoya tilbake fra karantene, men det er nok fortsatt Emerson som tar høyrebacken. Dani Martin og Victor Camarasa er ute med skade, mens Juanmi og Guardado er tvilsomme til kampen. Nabil Fekir skal også slite med en skade som kan gjøre at han mister oppgjøret.
Toppscorere
Det er Ansu Fati som leder angrepet i Barcelona om dagen i seriespillet. Stortalentet har scoret fire mål og er på delt andreplass på toppscorerlisten der Oyarzabal i Real Sociedad leder med fem mål. Flest assist har Jordi Alba og Coutinho med to hver.
For Real Betis ligger også Tello på delt andreplass i La Liga med fire scoringer. Hovmesteren i Betis-laget er Sergio Canales som leder La Liga i flest assist med fire.

Siste fem møter

Barcelona har som regel hatt kontroll, og ved det ene tapet på de siste fem oppgjørene fikk Barcelona et rødt kort på Ivan Rakitic. Ellers ser vi også på resultatene mellom lagene at det scores mye mål.
Real Betis – Barcelona: 2-3
Barcelona – Real Betis: 5-2
Real Betis – Barcelona: 1-4
Barcelona – Real Betis: 3-4
Real Betis – Barcelona: 0-5
Hvem: FC Barcelona – Real Betis
Hva: La Liga, runde ni
Hvor: Camp Nou, Barcelona
Når: Lørdag 7. november kl. 16:15