Barcelona håper å kunne fortsette de gode resultatene i Champions League i morgen mot Dynamo Kiev.

Motstanderen

Det ukrainske laget ligger på førsteplass i sin hjemlige liga, men i årets Champions League har det ikke gått så godt. Det hjelper heller ikke at klubben er hardt rammet av koronaviruset og suspensjoner. Seks spillere og fem ansatte i trenerstaben er i karantene pga. covid-19. I tillegg er Sergiy Sydorchuk og Artem Besedin utestengt fra oppgjøret på grunn av suspensjoner.

Barcelona

Barcelona har fått full klaff så langt i Champions League, mens i La Liga er det langt værre. Uavgjort i sist oppgjør mot Alavés og tap for Real Madrid gjør at det begynner å sås tvil om Ronald Koemans evne til å lede laget. Av frafall blir Samuel Umtiti, Philippe Coutinho og Ronald Araujo ikke til å regne med i morgen. Gerard Piqué er dog tilbake etter sin suspensjon. Det er også en liten sjanse for at Marc André ter Stegen kan være tilbake, men det ser lite sannsynlig ut.

Forventninger

Forventet lagoppstilling er Neto; Dest, Pique, Lenglet, Alba; Pjanic, De Jong; Trincao, Messi, Pedri; Griezmann. Håpet er at Griezmann endelig skal finne godformen. Mot et sterkt svekket Dynamo Kiev bør det være mulig.
Hvem: FC Barcelona – Dynamo Kiev
Hva: Champions League gruppespill, kamp 3
Hvor: Camp Nou, Barcelona
Når: Onsdag 04. november 2020 kl. 21:00.