I morgen venter gruppespillets vanskeligste bortekamp. Den må spilles uten forsvarssjefen, som er ute med rødt kort.
De to lagene kjenner hverandre godt. Etter å ha slått Juventus i finalen i Berlin i 2015 skulle italienerene trekke det lengste strået i kvartfinalene i 2017. Samme høst møttes lagene i gruppespillet, og selv om Juventus tok fire poeng mot Barcelona var det katalanerne som vant gruppa.
Begge lag har fått nye trenere før seongen, men der Koeman har mange års erfaring på trenerbenken er Pirlo i sin første jobb som hovedtrener. Da Sarri ble sparket etter forrige sesong ble Prilo forfremmed fra U23-trener, en jobb han hadde hatt ca. et kvarter. Under Pirlo er laget ubeseiret, men har hele tre uavgjort på fem kamper i Serie A. I forrige runde av gruppespillet slo de Dynamo Kiyv, og lever opp til forventningene om at de er laget Barcelona trenger å slå for å vinne gruppa.

Lagnyheter

Lagene byttet midtbanespillere i høst, men både Pjanic og Arthur har slitt med å spille seg inn i sine nye lag. Det blir derfor spennende å se om noen av de spiller noen rolle i morgen kveld.
En annen det er knyttet spenning rundt er koronapositive Cristiano Ronaldo. Etter to positive tester har portugiseren tatt en ny prøve som vi får svar på i kveld, og hovedtrener Pirlo sier portugiseren spiller om prøven er negativ. Han bekreftet også at de Ligt og Chiellini er ute for Den gamle dame.
Barcelona er uten to av sine fire stoppere, ettersom Piqué dro på seg et dumt rødt kort mot Fenervacáros, og at Umtiti er ute med skade. Skadet er også ter Stegen og Coutinho. Under ser du hvilke 21 som reiser til Italia.

De siste 5 oppgjørene:

Barcelona – Juventus 0-0 (gruppespill)
Juventus – Barcelona 3-0 (gruppespill)
Barcelona – Juventus 0-0 (kvartfinale)
Juventus – Barcelona 3-0 (kvartfinale)
Barcelona – Juventus 3-1 (finale)
Hvem: Juventus FC — FC Barcelona
Hva: Champions League gruppespill, kamp 2
Hvor: Allianz Stadium, Torino
Når: Onsdag 28. oktober 2020 kl. 21:00.