Etter så og si den samme elleveren i alle La Liga-kamper, og med spillere tilbake fra landslagspause, er det nå tid for at Koeman roterer?
Det har blitt gjort et stort nummer ut av at Barcelonas tropp har blitt yngre. Spillere som Vidal, Rakitic og Suárez har forlatt klubben, til fordel for spillere som Trincao, Dest og Pedri. Aleña har fått draktnummer seks, og Koeman skal nå bygge et nytt lag. Likefult har kun Ansu Fati, samt en Coutinho tilbake fra lån, vært de friske pustene i laget.
I formasjonen 4-2-3-1 har kjente fjes som Griezmann, Messi, de Jong, Busquets, Roberto, Piqué og Alba vært å se som fast inventar. Selv ikke en gammel ringrev som Pjanic har fått spille veldig mye fotball. Hvor blir det av Trincao, Pedri, Puig og Aleña? I følge spanske medier er det perioden fremover vi vil se flere rotasjoner.
Koeman utelukket ikke at nyervervelsen Dest får starte på høyrebacken. Flere av spillerne har kommet tilbake fra landslagsopphold, og flere har reist langt. Med viktige oppgjør i Champions League også i vente kan derfor morgendagens kamp mot Getafe være en mulighet til å se hva man har bak de faste elleve.

Tøff bortekamp

Det som veier i mot roteringer er at Getafe har de siste årene vist seg å være en tøff motstander, og spile ute i Europa i fjor. Laget har like mange poeng som Barcelona (7), men har én kamp mer spilt, ettersom Barcelona startet sesongen senere etter deltagelse i forrige sesongs Champions League.
For Barcelona så er fortsatt Marc Andre Ter Stegen ute med skade, mens Clement Lenglet er tilbake fra suspensjon. Status på Martin Braitwhite er også usikker. Laget gjennomfører sin siste treningsøkt før kampen i skrivende stund, og en fullstendig kamptropp forventes publisert om litt.
Toppscorere: Ansu Fati (Barcelona), 3 mål – Ángel Rodríguez (Getafe) 2 mål.
De fem siste oppgjørene:
Barcelona – Getafe 2 – 1 (La Liga)
Getafe – Barcelona 0 – 2 (La Liga)
Barcelona – Getafe 2 – 0 (La Liga)
Getafe – Barcelona 1 – 2 (La Liga)
Barcelona – Getafe 0 – 0 (La Liga)
Hvem: Getafe CF — FC Barcelona
Hva: La Liga, runde 6
Hvor: Coliseum Alfonso Pérez, Getafe
Når: Lørdag 17. oktober kl. 21.00