Det er klart for sesongstart 2020/21, i hvert fall for én av klubbene.
På grunn av Champions League avslutningen forrige sesong har Barcelona fått starte sesongen litt senere enn de andre. Gjestene har rukket å spille to kamper i en sesong mange forventer store ting av den gule ubåten. Det startet litt trått med 1-1 hjemme mot Huesca, mens i kamp to kom de tilbake og vant 2-1 hjemme mot Eibar. Gerard Moreno har scoret i begge kampene for Villarreal.
For Barcelonas del er det vanskelig å gjette hvordan formen ligger an. Det har blitt tre av tre seire i oppkjøringen, men kun en 1-0 seier mot Elche i sist kamp virker ikke veldig lovende. Det blir også Koeman sin debut i La Liga som Barcelona-trener.

Lagnyheter

I Barca er som kjent ter Stegen ute og det blir Neto som vil vokte buret på Camp Nou. Ellers er Umtiti og Braithwaite ute med småskader.
For Villarreal er Alberto Moreno, Ramiro Guerra og Ruben Pena ute. Samtidig har Albiol en brukket nese og er usikker til oppgjøret.

Fem siste

Barcelona har et godt tak på den gule ubåten, men er det noe å bite seg merke til er det at det scores mye mål når disse lagene møtes. Over de siste fem oppgjørene scores det 4.8 mål i snitt pr kamp. Dette har utgjort en målforskjell på 17-7 fordel Barca.
Villarreal – Barcelona: 1-4
Barcelona – Villarreal: 2-1
Villarreal – Barcelona: 4-4
Barcelona – Villarreal: 2-0
Barcelona – Villarreal: 5-1
Hvem: FC Barcelona – Villarreal CF.
Hva: La Liga, runde 3.
Hvor: Camp Nou, Barcelona.
Når: Søndag 27. september 2020 kl. 21:00