Det så ut til å være et tidsspørsmål før den tidligere Barcelona-spilleren endte opp i Merseyside, men nå har hans tidligere arbeidsgiver for alvor hivd seg inn i kampen om signaturen, ifølge Bild.
Drøye syv år har gått siden Thiago Alcântara forlot Catalonia til fordel for Bayern. Midtbanespilleren ble den gang da ansett som en mulig fremtidig erstatter for Xavi eller Iniesta, men mangel på fast spilletid gjorde at spanjolen søkte lykken et annet sted.
Da det for en stund siden ble klart at denne sesongen ble hans siste i Tyskland, var det etter alt å dømme Liverpool som ville bli neste stoppested. Klubbene har imidlertid ikke klart å bli enig om detaljene rundt overgangen, noe som har gitt Barça en anledning til å hive seg inn i kampen.

Uenighet i Barcelona?

Ifølge Bild – Tysklands største avis – er det uenighet mellom Barça-styret og Ronald Koeman. Bild hevder at sistnevnte ønsker seg Wijnaldum, mens styret ønsker seg Thiago. Dersom man skal tro avisen, har Barcelona allerede kontaktet spanjolen angående en mulig overgang, samtidig som de har lagt press på Koeman.
Tror du det er mulig at Thiago returnerer til Barcelona?