Målvakten er ettertraktet i England.
Frank Lampard skal være interessert i å skaffe seg Marc André ter Stegen fra Barcelona i løpet av sommeren. Chelsea-manageren har mistet troen på nåværende keeper Kepa Arrizabalaga. Spanjolen dro til Chelsea i 2018 for rundt 70 millioner euro, men har ikke levd opp til forventningene. Dette melder talkSPORT på sine sider. Marc André har på sin side vært i Barcelona siden 2014 og kom for en relativt lav pris på bare 12 millioner euro.

Viktig brikke i troppen

Ter Stegen har gang på gang vist sin kvalitet for FC Barcelona. Den unge tyskeren kan snart se for seg et mulig kapteinsbind i fremtiden hvis han blir værende også. Ter Stegens kontrakt utløper i 2022 og det var snakk om forhandlinger tidligere i år, men på grunn av den pågående pandemien har det ikke vært praktisk å gjennomføre.
Likevel er det lite grunn til bekymring for Barcelona-fansen. Ter Stegen er en av spillerne som skal være regnet som «ikke-transferbar» altså at det per nå ikke er aktuelt å diskutere salg av spilleren. Hverken klubben eller spilleren har gitt uttrykk for så mye som litt mild misnøye over tingenes tilstand i følge MD.