Barcelona har en god hjemmestatistikk mot Osasuna. Blir kampen brukt til å hvile førstelaget, eller forsøker man å finne flere svar inn mot Champions League?
For at Barcelona skal kunne vinne La Liga, må Real Madrid avgi fem av de siste seks poengene de har å spille om. Ettersom hovedstadslaget har vunnet ni av ni kamper i sommer bør nok Barcelona anse slaget om La Liga som tapt, og fokusere på Champions League. Spørsmålet er hvilken innstilling Setién tar med seg inn i kampen (samt siste kamp mot Alavés på søndag).
Barcelona scoret syv mål begge de to siste gangene Osasuna kom til Camp Nou. Osasuna ligger trygt på ellevte plass, og har kun selve tabellposisjonen å spille for. Spørsmålet er om Setién ser sitt snitt til å gi sårt trengt hvile til førstelaget, eller om han ønsker å bruke kampene til å få laget mer samkjørt før Champions Leage-kampen mot Napoli åttende august.

Tjue utvalgte

I troppen har Setién mistet Griezmann, som pådro seg skade forrige kamp. Tilbake kommer Ansu Fati, som har sonet sin suspensjon. Med seg fra akademiet har han åpenbaringen Riqui Puig, samt Araújo og Arnau.
I tillegg til nevnte Griezmann er også Frenkie de Jong, Dembéle og Umtiti fremdeles ute med skade, og må se kampen fra tribunen. Hele troppen ser du under.


Fem siste oppgjør:
Osasuna — Barcelona 2–2 (La Liga)
Barcelona — Osasuna 7–1 (La Liga)
Osasuna — Barcelona 0–3 (La Liga)
Barcelona — Osasuna 7–0 (La Liga)
Osasuna — Barcelona 0–0 (La Liga)
Hvem: FC Barcelona — CA Osasuna
Hva: La Liga, runde 37
Hvor: Camp Nou, Barcelona
Når: Torsdag 16. juli, kl. 21:00
Hvordan: Strive – kjøp tilgang her