Ifølge troverdige ESPN skal klubben ikke ha intensjoner om å selge Antoine Griezmann, men han skal likevel ikke være urørlig.
Det er ingen hemmelighet at Barcelonas tropp er moden for betydelige utskiftninger, noe som kan bidra til hektisk aktivitet i det kommende overgansgvinduet. Som følge av koronakrisen har starten på det internasjonale overgansgvinduet – som normalt åpner rundt starten av juli – blitt forskjøvet mot slutten av juli.
Krisen har rammet klubber verden over svært hardt og det er forventet at Barcelona vil gå med et betydelig underskudd i inneværende år. Derfor er det også åpenbart at klubbstyret må kvitte seg med en rekke spillere dersom de ønsker å hente friskt blod til Camp Nou denne sommeren.

To grupper

For en stund siden meldte ESPN at det kun er Messi, Marc-André ter Stegen og Frenkie de Jong som er totalfredet fra et kommende ryddesalg i klubben.
Nå melder samme kilde at klubbstyret har laget en ekstra gruppe med spillere som klubben ikke har som intensjon å selge. Etter sigende skal denne gruppen bestå av Griezmann, Piqué, Busquets samt Suárez. Det er dermed rimelig å anta at spillere i den sistnevnte gruppen likevel kan bli solgt dersom det det riktige tilbudet skulle dukke opp.
Det er usikkert om hva som er intensjonen rundt spillere som Ansu Fati og Riqui Puig, men det er lite som tyder på at disse ikke er del av neste sesongs tropp.
Hva tenker du om ryktene?