På tirsdag kveld venter den tøffeste og vanskeligste kampen som er igjen i La Liga denne sesongen; Atlético Madrid på hjemmebane.
Etter en litt merkelig periode hvor Arthur har blitt solgt til Juventus og Pjanic har skrevet under for Barcelona skal likevel en av sesongens aller tøffeste oppgjør unnagjøres tirsdag kveld da Diego Simeone og Atlético Madrid gjester Camp Nou.
Barcelona kommer inn i kampen i ganske svak form, med to uavgjort på de siste tre kampene. I samtlige av kampene har laget også underprestert spillemessig (iallefall etter undertegnedes mening). I tillegg til dårlig spill meldes det også om intern uro både innad i spillergruppen og mellom flere av spillerne og Eder Sarabia (Quique Setién’s assistent). Flere av mediene spekulerer også i om dette kan være kroken på døren for Setién dersom det ikke blir seier mot både Atlético Madrid og Villarreal. Presset har økt den siste tiden da Real Madrid har begynt å rykke unna i kampen om La Liga-tittelen.
Atlético Madrid kommer inn i kampen i meget solid form og har tatt hele 13/15 mulige poeng etter oppstarten av La Liga. Laget var i god form også før coronautbruddet, og mange husker blant annet da de slo Liverpool både hjemme og borte i Champions League, noe som sørget for at de regjerende mesterne gikk hodestups ut av turneringen. Det å slå Liverpool i begge oppgjørene bare beviser den enorme kvaliteten dette Atlético-laget besitter.

Lagnyheter

Quique Setién har tatt ut følgende tropp til kampen mot Atlético Madrid: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo og Monchu. Dembélé og de Jong er fortsatt ute med skade.

Kampfakta

Hvem: FC Barcelona — Atlético Madrid
Hva: La Liga, runde 33
Hvor: Camp Nou, Barcelona, Catalonia
Når: Tirsdag 30. juni, kl. 22.00
Hvordan: Strive