En tafatt og kjedelig kamp ender 0-0 i Sevilla. Var det ligagullet som glapp?

Sevilla 0-0 Barcelona

Kampfakta:
Gule kort: Piqué, Busquets (Barcelona). Reguílon, Fernando, Banega (Sevilla).
Førsteomgang startet litt bra med Barca øyne. Barcelona kontrollerte og skapte et par nesten sjanser der Messi hadde et frispark som ble reddet på strek, men så kom drikkepausen midt i omgangen. Den tok fullstendig livet av kampen og det var to lag på banen som så rimelig godt fornøyde ut med 0-0 til pause. Barcelona trillet ball uten å bevege seg rundt ballfører og skapte nada.
Andreomgang fortsatte som den første. Null sjanser og tregt spill. Det var Sevilla som var nære ved et par anledninger, men godt forsvarspill av Semedo og Alba stoppet det før det ble virkelig farlig. Sevilla fikk også testet ter Stegen etter å ha tatt et kjapt frispark, men tyskeren vartet opp med en meget kvalifisert reaksjonsredning som gjorde at han og Barcelona holdt nullen i fjerde kamp på rad. Barcelona klarte heller ikke å skape noen store målsjanser på tampen og dermed endte det 0-0.
Det må være lov å stille spørsmålstegn ved byttene Setién gjør her. Braithwaite går av når vi sliter offensivt, og inn kommer Arthur, som vel har vært Barcelonas dårligste spiller etter corona-pausen. Virker som om Setién var fornøyd med poengdeling da det ikke var noe som tydet på offensiv satsing på slutten. Veldig skuffende kveld generelt sett.

Vurderinger:

Ter Stegen (4): Blir tvunget til å dra frem én veldig god redning, ellers ikke mye problemer.
Semedo (4 BB): Tar noen offensive løp i starten av kampen som skaper ubalanse hos Sevilla og er ellers meget solid defensivt.
Piqué (3): Vinner dueller men utmerker seg egentlig ikke hverken positivt eller negativt.
Lenglet (3): Er god når han kommer foran Sevilla-spillerne og bryter ved et par anledninger. Ellers som sin makker, ikke mye å si.
Alba (4): Stopper baklengs med ca 15 minutter igjen på en Sevilla-kontring etter corner. Kunne også hatt en assist på tampen til Suárez. Litt få offensive løp fra backen enn hva vi er vant til.
Busquets (3): Mister ballen litt lett et par ganger i førsteomgang. Virker ikke å være helt orientert, men gjør ingen grove feil uten om én ballmist. Vinner ballen tilbake ofte som retter opp det totale inntrykket.
Rakitic (3): Startet kampen friskt og det så ut som at noe var vekket i kroaten foran oppgjøret mot hans kjære Sevilla. Falt som resten av laget veldig etter de første 25 minuttene og klarte ikke å finne noen med den siste pasningen.
Vidal (3): Kriger som vanlig og prøver å bevege seg litt, omtrent alene, men får ikke utrettet noe.
Braithwaite (2): Holder seg ute på kanten og truer aldri inn mellom back og stopper, noe som har gjort at han har fungert i tidligere kamper. I kveld ble det ingen farlige involveringer på dansken.
Suárez (3): Var på god vei til en toer også Suárez men våkner litt til liv på slutten da vi jakter scoring (hvis det er lov å kalle det Barcelona holdt på med for å jakte scoring). Mye slurv og blir mye stående stille til tider.
Messi (3): Ikke mye som fungerte for magikeren i dag. Et par gode frispark, ellers mye ballmist. Får ingen hjelp av medspillere når han har på seg tre Sevilla-forsvarere som gjorde at det ble veldig vanskelige arbeidsforhold for Messi.
Innbyttere:
Arthur (1): Kom inn etter 62 minutter for Braithwaite. Bidrar med ingen verdens ting annet enn å vinne et frispark. De to første involveringene ender med at han gir bort ballen, og på kontringen til Sevilla med 25 min igjen er han en av Barcelonas bakerste spillere, men slipper alle løp rundt seg og jogger hjemover. Burde gi en takk til Alba som ryddet opp i den situasjonen.
Griezmann (2): Får spille de siste 15 og får ikke bidratt. Vanskelig å si noe på karakter da han, som resten av laget, ikke viser noe særlig. Stopper en overgangsmulighet ved å spille en støttepasning og har et par feilpasninger.
Puig (NA): Kommer inn med to minutter igjen av den ordinærespilleitden.