I morgen spiller Barcelona sin tredje seriekamp på syv dager, og i tillegg må Setién klare seg uten to sentrale spillere, i en tøff bortekamp i Sevilla.

Sevilla ønsker å slå tilbake

På den første kampdagen av gjenåpningen av La Liga tok Sevilla en viktig seier hjemme mot byrival Real Betis. Verre gikk det borte mot Levante tre dager senere, hvor de hvite kun klarte 1–1. For Sevilla vil det være viktig å ta poeng hjemme mot Barcelona, da Atlético kun er to poeng bak Sevilla, i kampen om tredjeplassen. Opp til Real Madrid har Sevilla åtte poeng, og dét før Madrid spiller sin kamp mot Valencia i kveld. Tredjeplassen er derfor hovedfokuset til Julen Lopeteguis menn.

Uten de Jong og Roberto

Barcelona har på sin side tatt alle seks poengene etter koronapausen. De tre første mot Mallorca etter en overbevisende seier, mens hjemme mot Leganés på tirsdag satt seieren lengre inne. Det hjelper heller ikke at Frenkie de Jong og Sergi Roberto ikke trente med laget i dag, og er bekreftet ute til morgendagens oppgjør.
På den positive siden trente Piqué som vanlig med laget, etter å ha blitt byttet ut med skade på tirsdag, og forsvarssjefen virker derfor å være klar til kamp.
Kamptroppen er bekreftet, og består av ter Stegen, Neto, Iñaki Peña, Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba, Araújo, Rakitic, Sergio, Arthur, Vidal, Riqui Puig, Collado, Suárez, Messi, Griezmann, Ansu Fati, Braithwite, Saverio, Chumi og Monchu
Fem siste oppgjør
Barcelona — Sevilla 4–0 (La Liga)
Sevilla — Barcelona 2–4 (La Liga)
Barcelona — Sevilla 6–1 (Copa del Rey)
Sevilla — Barcelona 2–0 (Copa del Rey)
Barcelona — Sevilla 4–2 (La Liga)
Hvem: Sevilla FC — FC Barcelona
Hva: La Liga, runde 30
Hvor: Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla
Når: Fredag 19. juni, kl. 22.00
Hvordan: Strive – kjøp tilgang her