Overgangssagaen rundt den argentinske Inter-stjernen ser ikke ut til å ende med det første.
Det er ingen hemmelighet at Barcelona lenge har hatt et ønske om å sikre seg signaturen til Lautaro Martínez. Argentineren blir allerede av mange ansett som en av verdens beste spisser, og enda er Inter-spilleren kun 22 år gammel.
Klubbens styre har lenge forsøkt å finne ut hvordan en eventuell overgang skal finansieres, som følge av at klubbøkonomien allerede er svært anstrengt. Flere rapporter fra både Spania og Italia har antydet at Barcelona ønsker å inkludere flere spillere i avtalen for å redusere kjøpesummen.

Skal ha oppnådd enighet med Lautaro

Tirsdag formiddag publiserte den italienske sportsjournalisten Alfredo Pedullà en artikkel hvor han hevder at Barcelona og Lautaro Martínez har kommet til enighet om en femårsavtale. Avtalen skal etter sigende være verdt tolv millioner euro pluss bonuser årlig.
Dersom rapportene stemmer, betyr det at en overgangen kan bli et faktum dersom også Barcelona og Inter kommer til enighet. Ifølge Sport skal Inter kreve 80 millioner euro for å gi slipp på spissen, mens Barça ønsker en avtale på om lag 60 millioner euro pluss to spillere.
Hva tenker du om siste nytt i Lautaro-sagaen?