Høyrebacken har vært ryktet ut og kan nå se ut til å bli viktig i Lautaro Martinez-overgangen.
Inter skal ikke ha ønsket seg Semedo som en av spillerne de eventuelt skulle få for Martinez. Det er snakk om to spillere, pluss 60 millioner euro, noe Sport mener å vite at begge klubbene er fornøyde med. Inter ønsker seg en høyreback, men Semedo er altså ikke på ønskelisten.

Bytte med City

Derfor har man involvert Manchester City, som skal være interesserte i den portugisiske backen. Det skal da byttes en portugiser for en annen, nærmere bestemt Joao Cancelo. Etter en fantastisk sesong i Serie A for Juventus har det ikke gått som forventet i Premier League for Cancelo. I Serie A husker man derimot hvor god han var, og Conte skal virkelig like spilleren.
Hvis dette ble forvirrende, så betyr dette at Barcelona og Manchester City bytter Semedo og Cancelo, før Barcelona sender Cancelo rett videre til Inter som en del av betalingen for Lautaro Martinez. Den andre spilleren det er snakk om er Arturo Vidal, men Inter skal være åpne for flere av Barca-spillerne.
Det skal nevnes at agenten Jorge Mendes representerer både Semedo og Cancelo, og det er nok han som er drivkraften til at dette i det hele tatt har blitt en mulighet. Det kan også tenkes at Manchester City er villige til å betale litt penger i tillegg til Cancelo for å få Semedo.
Hva tenker du om en slik overgang? 60 millioner euro, pluss to spillere er en stiv pris, men er dette en god måte å løse det på?