Ifølge den anerkjente avisen La Gazzetta dello Sport skal bosnieren ha akseptert en overgang fra Juventus til Barça.
For omtrent en uke siden begynte ryktene å gå om Barcelona ønsket å sikre seg Miralem Pjanić i sommerens overgangsvindu. Disse ryktene gikk også ut på at Barça skulle være villig til å sende Arthur den andre veien som del av en bytteavtale, noe den italienske storklubben angivelig skal ha vært fornøyd med.
Ifølge flere kilder, som blant annet radionettverkene Cope og RAC1, skal Brasilianeren imidlertid ikke ha vært særlig begeistret for en overgang vekk fra Catalonia. Dette har ført til at Barcelona har sett etter andre løsninger i et forsøk på å få overgangen i land.

Flere aktuelle bytteobjekter

La Gazzetta dello Sport hevder videre at styret i Barcelona skal være villig til å inkludere spillere som Ivan Rakitic, Nelson Semedo og Arturo Vidal i en potensiell bytteavtale. Selv om en avtale ikke virker nært forestående i skrivende øyeblikk, påstår altså avisen at Pjanić allerede skal ha akseptert en overgang til Barça.
Bosnieren, som nylig fylte 30 år, er av Transfermarkt verdsatt til 52 millioner euro. Pjanić har, i likhet med tidligere år, også denne sesongen vært en sentral brikke i mannskapet til Torino-klubben.
Hva tenker du om en potensiell Pjanic-overgang?