Det var the Ansu Fati show i en kamp hvor det nesten glapp på slutten.

FC Barcelona 5 – 1 Levante UD

Kampfakta
30′, 1-0 Ansu Fati
32’ 2-0 Ansu Fati
92’ 2-1 Rochina
Gule/røde kort:
Gerard Piqué, Jordi Alba

Første omgang

Kampen startet med avspark fra Levante og de gikk rett i angrep. Heldigvis klarte Barcelona å innhente kontrollen og de slapp aldri tak. Messi vridde ballen i retning mål etter bare et kvarter spilt før Griezmann prøvde det samme noen minutter senere. Vi måtte likevel vente til halvtimen før det ble mål. Ansu Fati scorte to mål på tre minutter og Barcelona gikk til pause med en tomålsledelse.

Andre omgang

Bortelaget spilte mye bedre i andreomgangen, men takket være ter Stegen ble det ikke mange gode muligheter. Dessverre slapp tyskeren inn i det 92. minutt, men det var likevel ikke nok og Barcelona tok sieren.
Ter Stegen 5: Våken i kveld. Gode redninger. Blir blokkert noe på baklengsmålet, men ellers en veldig god kamp.
Semedo: 5 God i kveld. Herjer på høyresiden, har nesten mål og målgivende pasining. Mer av dette!
Piqué: 5 Solid kamp i kveld av Piqué. Veldig godt plassert, rydder opp når Levante kommer i farlige posisjoner. Spiller Messi fri på Fatis andre mål.
Lenglet 4: Spiller greit. Hadde en veldig viktig takling i førsteomgang som reddet en klar målsjanse, men Levante var i offside uansett.
Alba 3: En standard kamp av Alba. Har ikke mange gode muligheter som han kanskje burde hatt, men gir ikke Levante mange muligheter heller.
Busquets 4: Fortsetter godformen. Har mange trefsikre pasninger og gode defensive involveringer. Jobber veldig godt sammen med de Jong.
De Jong 5: Spiller mer sentralt i kveld og er god sammen med Busquets i gjenvinninger. Hans viktige involveringer har faktisk frigjort Rakitic litt.
Rakitic 4: God kamp, spiller mer fremskutt enn tidligere. Har flere gode involveringer i retning mål, i tillegg noen skudd.
Fati 6 BB: To mål. Det sier sitt. Kunne nesten hatt hattrick hvis det saksesparket hadde lykkes. I tillegg til målene er Fati veldig god til å flytte spillet fremover slik en ving skal gjøre. Han har ferdighetene til å eksplodere fra kanten og det trengs når det ikke lenger fungerer med crossere inn til Messi.
Messi 5: To målgivende. Skyter også utallige ganger. Burde hadd scoring, men ikke helt treffsikker i kveld.
Griezmann 3: Rolig kamp av franskmannen i kveld. Har en god mulighet, men treffer ikke mål.
Innbyttere:
Sergi Roberto 4: Gjør seg umiddelbart varm i trøya. Gode involveringer i siste tredjedelen. Kombinerer fint med Fati og Messi på topp.
Arthur: For lite spilletid.
Riqui Puig: For lite spilletid.