Årets siste FC Barcelona-kamp skal spilles. Alavés er motstanderen.
Når en tenker på lag fra Baskerland, er det gjerne Athletic eller Real Sociedad man tenker på. Men i hovedstaden ligger Deportivo Alavés.

Siste om lagene

Alavés har gjort det så som så denne sesongen. De ligger på en fjortende plass i La Liga med fem poeng ned til nedrykksplassene. På de siste fem kampene i La Liga står baskerlaget med to seire, to tap og et uavgjort resultat. Det gikk heller ikke så godt i Copa del Rey da de tapte 3-1 til Jaen fra fjerde divisjon.
Barcelona kommer rett fra en uavgjortkamp mot Real Madrid. I ligaen har Barcelona tre seire og to uavgjort på de siste kampene. Ousmane Dembélé og Arthur er lett tilbake i trening, men det er uvisst om hvem som kommer til å delta i kampen. Det vil være gode muligheter for Valverde å rotere litt på troppen da dette er en kamp som skal være lett overkommelig.
Troppen:
Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, M. Wague, Griezmann, Jordi Alba, Aleñá, S. Roberto, F. de Jong, Vidal, Umtiti, Junior and C. Pérez.

Siste oppgjør

Barcelona har scoret femten mål mot ett baklengs på de siste tre kampene mot Alavés. Det har endt med kalas-seiere opp igjennom årene med resultater som 7-1, 6-1 og 6-0 blant høydepunktene. Lagene møttes også i Copa del Rey-finalen i 2017. Barcelona vant 3-1.
Hvem: FC Barcelona – Alavés
Hva: La Liga, runde 18
Hvor: Camp Nou, Barcelona
Når: Lørdag 21. desember 2019, kl. 16:00
Hvordan: Strive – Kjøp tilgang via Blaugrana her [reklame]
Ved å kjøpe tilgang til Strive via Blaugrana, går en liten del av kaka tilbake til driften av når nettside.