Stor test i La Liga venter da Barcelona reiser til hovedstaden for å gjeste Wanda Metropolitano, søndag kveld.
Atlético, som Barca, har ikke helt klart å overbevise i det siste. Laget fra Madrid ligger på en fjerdeplass, men bare tre poeng bak Barcelona. Det er kun syv lag i La Liga som har scoret færre mål enn Atlético, men som vanlig slipper dem inn veldig få mål, best i serien sammen med Athletic Bilbao.
Atlético har kun klart å vinne én av sine seks siste kamper og tapte sist mot Juventus i Champions League. Barcelona har på sin side vunnet tre kamper på rad og kommer inn i kampen med det man kan si er den beste formen de har vist så langt denne sesongen, men det er en bortekamp og der har Barcelona slitt i en lengre periode.
Álvaro Morata er toppscoreren til Altético og har scoret fem mål i seriespill, mens Correa leder målgivende pasninger med tre. For Barcelona er det Messi som leder begge statistikker med åtte mål og fem assist.

Lagnyheter

Dembélé måtte ut med enda en ny skade mot Dortmund og må belage seg på flere uker på sidelinjen. Semedo er også fortsatt skadet og back-kollega Alba er usikker. Sergio Busquets soner karantene og vil ikke være med.
For Atlético er Joao Félix tilbake igjen, men de har også flere spillere ute. Diego Costa, Sime Vrsaljko og Stefan Savic er alle ute, mens José Giménez er usikker etter å ha pådratt seg en smell.

Siste fem

Det blir ofte veldig jevnt og tøft mot Atlético, men de siste kampene har vist at Barcelona tar med seg poeng. Barca har vunnet tre av kampene og to av dem har endt uavgjort. Det har gitt en målforskjell på 7-3 fordel Barcelona over de siste fem kampene lagene imellom.
Barcelona – Atlético Madrid: 2-0
Atlético Madrid – Barcelona: 1-1
Barcelona – Atlétcio Madrid: 1-0
Atlético Madrid – Barcelona: 1-1
Atlético Madrid – Barcelona: 1-2
Hvem: Atlético Madrid – FC Barcelona
Hva: La Liga, runde 15.
Hvor: Wanda Metropolitano, Madrid.
Når: Søndag 1. desember, kl: 21:00
Hvordan: Strive