Tafatt Barca fortsetter det svake spillet og gir fra seg poeng hjemme mot Praha.

FC Barcelona 0-0 Slavia Praha

Gulekort: Piqué, Semedo, Busquets – Barcelona, Olayinka, Stanciu, Kúdela – Slavia Praha.
Det ble en jevn kamp i Barcelona der Slavia Praha viste at de skulle by på offensivt spill de også. Semedo veldig nære scoring etter et godt offensivt løp men Kolar i målet til Slavia viser hvorfor han slipper inn så få mål. Barcelona hadde mye potensielt farlig, men det stoppet opp i den siste tredjedelen og rett før pause ga Slavia hele Camp Nou et varselskudd da de satte ballen i mål, men scoringen ble riktig annulert for offside. Begge lag kunne gått til pause med scoringer.
Andreomgangen ble ganske lik den første. Messi prøvde seg med sin sedvanlige Messi-magi, men tverrliggeren sto i veien for et fantastisk mål. Ansu Fati kom inn og skapte ting med en gang. Spilte inn til Messi som kom litt for nære Salvias keeper og dermed ble det ingen scoring. Litt uflaks at Messi ikke scorer i kveld, men det de fleste culés sitter igjen med er nok at det var enda en svak forestilling der det ikke ser ut til å være mye plan bak angrepsspillet. Selv om Barcelona burde ha hatt en scoring, var det ikke bra angrepsfotball eller mye sjanser. Meget skuffende av Barca.

Spillervurderinger

Ter Stegen 3:
Har omtrent ingenting å gjøre og derfor vanskelig å gi noe pluss eller minus.
Semedo 3:
Får førsteomgang som høyreback og er farlig med offensivt et par ganger. Kunne fått seg en scoring tidlig. Etter pause blir han flyttet over på venstrebacken og kommer seg ikke med i spillet i like stor grad. Får 3 fordi han er med frem i førsteomgang. Nesten nede på 2 etter en svak andreomgang.
Pique 2:
Mister ballen klønete og tar på seg et gult kort som gjør at han må stå over mot Dortmund som en følge. Er god på defensive dødballer, men ikke noe annet.
Lenglet 3:
Er sammen med Messi de eneste som virkelig prøver å slå ballen gjennom ledd i kveld. Selv om det ikke fungerer så godt skal han få ros for forsøkene.
Alba 3:
Gjør ikke så mye de 45 minuttene han får. Stopper en kontring eller to, men det er det.
Busquets 2:
Vanligvis er det bra at blekkspruten på midten er lite synlig, men i dag klarte han ikke å bryte spillet til Slavia eller bryte dem ned med gode pasninger. Klarer ikke å kontrollere midtbanen.
De Jong 3:
Ikke god og ikke dårlig. Løser noen trange situasjoner veldig bra og løper uten ball, men klarer ikke å sette noe preg på kampen. Midtbanen med en dårlig dag.
Vidal 2:
Jobber mye og spiller en slags spissrolle i dag. Problemet er at når Vidal har jobbet seg inn i gode situasjoner kommer det et touch eller en pasning som ødelegger mye av mulighetene. Burde spilt en lagkompis på blankt, men det endte opp med at Vidal startet en farlig kontring imot i stede.
Dembélé 2:
Franskmannen har fått lite spilletid pga skader og det var lett å se. Mye balltap og dårlige involveringer i starten av kampen. Kom seg etter hvert, men det blir mye nesten. En del dårlige valg og treg i oppfatningen av situasjoner.
Griezmann 2:
Fortsetter å bli brukt ute til venstre, og fortsetter å være usynlig. Ser ut til å slite med samspillet til resten av de offensive. Flyttes over til høyre etter at Ansu kommer inn, men klarer ikke å bli en del av spillet der heller.
Messi 4 BB:
Utrolig nære scoring ved flere anledninger, kun uflaks omtrent at han ikke scorer i dag. Den eneste offensive som klarer å skape noe og får veldig lite hjelp av resten.

Innbyttere

Roberto 2:
Kom inn til pause for Jordi Alba. Kunne hatt en scoring rett etter pause, ellers bidrar han med ingenting.
Ansu Fati 3:
Kom inn for Dembélé etter 64 minutter. Finner gode løsninger og er involvert. Kunne hatt en assist til Messi og skaper noe, som er mer en man kan si om Griezmann.
Rakitic 2:
Får 25 minutter inkludert overtiden etter å ha tatt over for Busquets. Klarer ikke bidra med mye kroaten heller. Et par upressede feil som gjør at han trekkes ned på 2.