Champions League kommer til Camp Nou og Slavia Praha skal prøve å gi Barca like store problemer som de gjorde på sin hjemmebane.
Obs! Det er tidligkamp med kampstart 18:55.
Den første kampen Så ut til å bli veldig grei da Messi scoret allerede etter tre minutter, men sånn ble det ikke. Slavia Praha hadde 24 skudd i kampen, mot Barcelonas 13. Barca vant til slutt 2-1, men det kunne fort gått annerledes.
Selv om Barcelona gikk på en skrell i helgen mot Levante er det fortsatt to serieledere som møtes. Slavia Praha leder den tsjekkiske ligaen med 12 poeng ned til Plzen og de har ikke tapt etter 15 kamper spilt.
I gruppe F ligger Barcelona på førsteplass. Tre poeng foran Inter og Dortmund. Barcelona har slått Inter og Slavia Praha, mens det ble uavgjort mot Dortmund. Slavia Praha spilte uavgjort mot Inter, men har tapt mot Dortmund og Barca, noe som gjør at de ligger på sisteplassen i gruppa.

Skader

Luis Suárez pådro seg en skade i helgen og må belage seg på å miste noen kamper. Umtiti med sine kneproblemer er usikker, noe som det virker som at han er hver uke.
For Slavia Praha er er midstopper David Hovorka ute med skade.
Verdt å ta med er at Piqué mangler ett gult kort før han må stå over en kamp.

Siste kamper

Kampen i Praha endte altså 1-2 til Barcelona, men det var på ingen måte en kamp der Barcelona beviste noe som helst. Lagene kommer inn til kampen som serieledere i sine respektive ligaer, men formen til Barcelona er usikker. Er det bare bortekampene som er dårlige, eller var det en seriøs formdupp vi så mot Levante? Utenom dette kommer begge lag inn med seire over den siste måneden og sånn sett ser det ut som to lag som er i god form.
Hvem: FC Barcelona – Slavia Praha
Hva: Champions League, gruppespill kamp fire.
Hvor: Barcelona, Camp Nou.
Når: Tirsdag 5. november kl: 18:55
Hvordan: Kampen vises på Viasat 4 / Viaplay