Valverde har valgt ut sine 19 som blir med på tur til Valencia.
Etter en noe spe start har Barcelona igjen inntatt tabelltoppen, på tross av at El Clásico ble utsatt til desember. Tar vi med alle turneringer strekker seiersrekken seg til syv kamper, hvor fem av disse er i La Liga. Den neste utfordringen er Levante.
Valencianerne har åpnet sesongen over forventet, og ligger akkurat under midten av tabellen, på plass nummer elleve. Som mange nordmenn kanskje fikk med seg tok de i midtuka med seg tre poeng hjem etter å ha slått Real Sociedad på nye Anoeta, og har vist liten respekt for antatt bedre lag. Det fikk FC Barcelona smake på så sent som i fjor, da Levante vant 2–1 hjemme i første cup-oppgjør mellom de to lagene (Barca vant 4-2 sammenlagt). Det var også Levante som satt stopper for Barcelonas ubeseirede rekke i runde 37 av 2017/2018 sesongen. På de fem siste står Levante med seier mot Sociedad og Leganés (begge borte), uavgjort mot Osasuna (h), og tap mot Espanyol (h) og Sevilla (b).

Troppen

Barcelona trente i dag (fredag) for siste gang før nesen vender sørover. På trening var alle friske førstelagsspillere, samt Iñaki Peña, Carles Pérez og Ansu Fati. Av disse tre fikk ikke Peña være med på tur, noe heller ikke Dembélé, Aleñá eller Wague fikk. Samuel Umtiti er heller ikke med da han er skadet.
Det betyr at sjef Valverde har tatt med seg Ter Stegen, Neto, Semedo, Piqué, Todibo, Lenglet, Jordi Alba, Roberto, Junior Firpo, Rakitic, Sergio, Arthur, De Jong, Vidal, Suárez, Messi, Griezmann, Pérez og Ansu Fati

Fem siste

Barcelona er favoritter i nesten alle kamper de spiller, inkludert i morgen. Av de fem siste kampene har Barcelona vunnet tre og Levante to, med en målforskjell på 14-7, fordel Barca.
Barcelona — Levante 1–0
Barcelona — Levante 3–0
Levante — Barcelona 2–1
Levante — Barcelona 0–5
Levante — Barcelona 5–4
Hvem: Levante UD — FC Barcelona
Hva: La Liga, 12. runde
Hvor: Estadi Ciutat de Valéncia
Når: Lørdag 2. november, kl. 16:00