Etter at Barcelona fikk en pause i helgen er det klart for midtukekamp der Ronaldos Valladolid kommer på besøk.

– Han er den beste spissen jeg noen gang har sett, sa Messi da han fikk spørsmål om den brasilianske legenden i helgen.

Valladolid har gjort en grei jobb, og ligger på øverste halvdel av tabellen. De ligger på en niendeplass etter 10 kamper spilt. Og siden El Clásico ble utsatt har det seg slik at både Valladolid og Barca møtte Eibar i sin siste kamp i La Liga. Barca vant 3-0, mens Valladolid vant 2-0. Valladolid kommer inn i kampen med en form over de siste fem kampene som har gitt to seire og tre uavgjorte. For Barcelonas del har det blitt fire seire og ett tap.

Suspensjon og skader

Ousmane Dembélé står over sin andre kamp etter sitt røde kort. Umtiti sliter fortsatt med kneet sitt og er usikker. Det samme er Sergi Roberto etter at han måtte ut til pause mot Eibar, men den spanske poteten trente med laget som vanlig i dag.
For Valladolid er Javi Sanchez ute med skade, mens Fede San Emeterio, Rubén Alcaraz og Sandro Ramirez er alle usikre etter å ha slitt med skader.

Fem siste

Barcelona må som vanlig tåle å være favoritter, som de har vært de gangene lagene møtes. Over de fem siste oppgjørene har Barcelona vunnet fire og Valladolid én. Dette har gitt en målforskjell på 8-3 fordel Barca.
Barcelona – Real Valladolid 1-0
Real Valladolid – Barcelona 0-1
Real Valladolid – Barcelona 1-0
Barcelona – Real Valladolid 4-1
Barcelona – Real Valladolid 2-1
Hvem: FC Barcelona vs Real Valladolid
Hva: La Liga, 11. runde.
Hvor: Camp Nou, Barcelona.
Når: Tirsdag 29.10.19 kl: 20:15