Onsdag kveld er Champions league tilbake på menyen og det er Slavia Praha som står på motsatt banehalvdel.
Barcelona er i strålende form om dagen med 5 seiere på de 5 siste kampene og er store favoritter i forkant av oppgjøret, men Slavia Praha har allerede vist seg at de kan kjempe med de store gutta. De spilte uavgjort med Inter i den første kampen og det på Giuseppe Meazza. De er også ubeseiret i hemmelig liga med 11 seiere og 2 uavgjort på 13 kamper.
Det er dog en helt annen motstand de skal prøve seg på onsdag kveld. Barcelona er som sagt i storform etter 3-0 seieren mot Einar i helgen og siden både Pique og Dembélé måtte stå over helgens ligakamp med suspensjon kommer de inn til oppgjøret med ny energi.

Lagnyheter:

Kamptroppen mot Slavia Praha:
Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Busquets, Todibo, Arthur, Wague, Suárez, Messi, Dembélé, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Frenkie De Jong, Vidal, Junior Firpo, Iñaki Peña og Ansu Fati.
Iñaki Peña kommer altså inn i troppen for Carles Pérez og Wague kommer inn for Sergio Roberto som måtte gå av med skade mot Eibar i helgen. Junior Firpo er også i troppen ettersom Samuel Umtiti skadet seg på dagens trening, det skal være snakk om et skade til venstre kne. Det er usikkert når han er tilbake i spill.


Kampfakta:
Hvem: Slavia Praha – FC Barcelona
Hva: Champions league, gruppe F
Hvor: Eden Arena, Praha, Tjekkia.
Når: 23. Oct 2019, 21:00