Det har vært mye fokus på Catalonia, Real Madrid og flytting av El Clásico de siste dagene, men det skal likevel spilles en tøff bortekamp mot Eibar lørdag ettermiddag.
Barcelona kommer inn i kampen i strålende form. Siste kamp før landslagspausen endte 4-0 mot Sevilla. Faktisk har Barcelona vunnet alle sine siste fire kamper, med en målforskjell på 10-2. Flere nøkkelspillere har fått hvile i landslagspausen og er klare for det som blir en tung periode frem til neste landslagspause. Laget har riktignok tre suspensjoner å hanskes med; Piqué, Dembélé, og Araújo mister alle kampen som følge av suspensjon.
Eibar kommer inn i kampen i forholdsvis bra form. Laget har kun tapt en kamp på sine fem siste kamper og befinner seg enn så lenge på 14. plass i La Liga. Escalante er suspendert til kampen og laget har også store skadeproblemer. Fem spillere er på skadelisten, noe som ikke gjør Eibars oppgave noe enklere.

Lagnyheter

Eibar har følgende spillere på skadelisten: Roberto Correa, Pedro Bigas, Pablo De Blasis, Ivan Ramis og Jose Angel. Gonzalo Escalante er suspendert.
Ernesto Valverde har tatt ut følgende tropp til møtet med Eibar: Ter Stegen, N. Semedo, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Wague, Griezmann, Jordi Alba, Aleñá, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, C. Pérez, Ansu Fati og Arnau Tenas. Piqué, Dembélé, og Araújo mister alle kampen som følge av suspensjon.

Kampfakta

Hvem: SD Eibar — FC Barcelona
Hva: La Liga, runde 9
Hvor: Ipurua Municipal Stadium, Eibar, Spania
Når: Lørdag 19. oktober, kl. 13.00