Etter en tung åpning med 0-1 tap borte mot Athletic Bilbao fant Barcelona virkelig formen i forrige seriekamp hjemme mot Real Betis. Kampen endte 5-2 etter to nydelige mål fra Antoine Griezmann. Men blir det nok en trepoenger mot det nyopprykkede laget fra Baskerland?
Etter to sesonger i Segunda División er Osasuna nok en gang oppe igjen i La Liga. Laget er av mange spådd til å rykke rett ned igjen men har åpnet knallsterkt med seier over Leganés og uavgjort mot Eibar. Laget er også et av fire lag i divisjonen som fortsatt ikke har sluppet inn mål. På papiret skal ikke Osasuna være en veldig tøff motstander, men med både Messi, Suárez og Dembélé ute med skade kan det nok fort bli en vanskeligere kamp enn forventet.
Barcelona kommer til kampen ved godt mot etter forrige kamp mot Real Betis, men de siste dagene har vært preget av kaos utenfor banen. Neymar linkes stadig til klubben og ryktene sier at Barça prøver å shippe ut flere av førstelagsspillerne i bytte mot brasilianeren. Om det kommer til å spille inn på kampen gjenstår å se. Barcelonas skadeproblemer kommer nok helt klart til å spille inn på kampen da flere av stjernespillerne i angrep mister kampen. Det blir nok derfor kanskje Griezmann som må dra lasset nok en gang.

Lagnyheter

Barcelona har fortsatt Messi, Suárez, Neto og Dembélé på skadelista. Junior Firpo er heller ikke med til Pamplona på grunn av en kjenning i hans venstre kne.
For vertene er Barja, Garcia og Pérez utilgjengelig.

Kampfakta

Hvem: Osasuna — FC Barcelona
Hva: La Liga, runde 3
Hvor: El Sadar Stadium, Pamplona
Når: Lørdag 31. august, kl. 17.00