Et revansjelystent hjemmelag jakter sesongens første poeng etter forrige helgs forsmedelige tap.
For første gang siden serieåpningen i 2008/2009-sesongen står Barcelona med null poeng etter den første serierunden. En tafatt Barça-lag uten Messi ble senket av en akrobatisk lekkerbisken av den levende legenden Aritz Aduriz. Dersom laget ikke skal gå på enda en smell, må nok nivået fra kampen på San Mamés heves ganske betraktelig.
Gjestene fra Andalucía skuffet også i sesongens første runde med å tape 1-2 hjemme mot Real Valladolid. Det blir å se hvor nivået til Betis-laget ligger etter å ha byttet ut Quique Setién med tidligere Barcelona-assistent Rubi. De grønnhvite har som kjent mistet Júnior Firpo til Barcelona, men har også forsterket laget, blant annet, i form av sjokksigneringen Nebil Fekir.

Skader og suspensjoner

For Barcelona er Neto, Suárez og Dembélé udisponible grunnet skader.
For gjestene sin del er det kun nyervervelsen Borja Iglesias og førstekeeper Joel Robles som er udisponible med henholdsvis skade og suspensjon.

Siste fem

I tillegg til at det er to lag som har press på seg til å levere etter en skuffende en serieåpning, vil nok også forrige sesongs kamp på samme bane ligge i bakhodet på spillerne. Júnior Firpo noterte seg for både mål og målgivende i Barça sitt famøse 3-4-tap mot søndagens motstander.
Et heltent mannskap ledet av en klok Quique Setién var nok til å utmanøvrere Valverde og co. i det som var en av sesongens mest underholdende kamper. Til tross har Barcelona stort sett hatt grei kontroll på Sevilla-klubben de siste sesongene.
Real Betis – Barcelona: 1-4
Barcelona – Real Betis: 3-4
Real Betis – Barcelona: 0-5
Barcelona – Real Betis: 2-0
Real Betis – Barcelona: 1-1

Kampfakta

Hvem: FC Barcelona – Real Betis
Hva: La Liga, runde 2.
Hvor: Camp Nou, Barcelona.
Når: Søndag 25. august, kl. 21:00.
Hvordan: Strive, TV2 Sport 1, TV2 Sumo.