De første 45 minuttene var jevnspilte mellom Barcelona og Napoli i Detroit – så tråkket Barca på gasspedalen.
FC Barcelona – Napoli: 4-0 (6-1 sammenlagt).
Etter den første kampen i midtuka kunne man forvente to jevngode lag. Barca vant det første oppgjøret 2-1 i det som skulle forestille et to-kampers oppgjør i pre season. Førsteomgangen var jevnspilt og tøff med en del etterslengere, så det var tydelig at lagene la noe i oppgjøret.
Etter pause var det derimot kun ett lag på banen. Etter 15 min ut i andreomgang hadde Barca scoret tre mål. To av Suárez og ett av Griezmann. To av dem kunne se ut til å være offside, men det var godt angrepsspill med kjappe kombinasjoner som gjorde at selv linjemannen virket litt svimmel.
Griezmann misset et par store sjanser, så det var nok godt for franskmannen å få satt sin første scoring i Barcelona etter en pasning fra Alba på tvers foran mål.
Barca hadde full kontroll og Dembélé kom seg også til slutt på måltavla. Etter 4-0 ble det gjort bytter og kampen dabbet litt av, mens Barca kontrollerte inn en veldig imponerende kamp.
Selv om det er en treningskamp så det ut til at Napoli la mye energi i kampen og tok oppgaven alvorlig, så det var oppmuntrende å se Barcelona spille ut et såpass godt lag som Napoli. Frenkie de Jong dominerte midtbanen og Napoli måtte ty til et par stygge etterslengere på nederlenderen. Meget godt gjennomført av Barca der ballen gikk raskt mellom spillerne.
Barcelonas lag: Ter Stegen – Semedo (Umtiti 67), Pique (Vidal 67), Lenglet, Alba – de Jong, Alená (Arthur 67), Roberto – Dembélé (Rafinha 67), Suárez (Abel Ruiz 67) og Griezmann (Coutinho 67).
Mål: Suárez (48, 58), Griezmann (58) og Dembélé (63)
Gult kort: Semedo