[Manchester United 0 – 1 FC Barcelona] Barcelona spilte en dårlig kamp, men tar med seg seieren tilbake til Katalonia.
Kampen begynte godt for Barcelona sin del. Var veldig aggressiv og presis i pasningsspillet. Endte opp med 86% ballbesittelse og Luis Suárez lurer inn det første målet etter bare 12 minutter etter at Messi chippet hele backfireren til United. Målet ble avblåst for offside, men VAR hadde andre meninger. Dette var dog høydepunktet for Barcelona i førsteomgangen da de begynte å miste mer og mer fokus og Manchester United hadde et par gode scoringsmuligheter.

Andre omgang

Manchester United fortsatte med den høye intensiteten og voldsomme presset. Barcelona spiller så og si årsværste og klarer ikke å få til noenting. Hadde det ikke vært for meget godt forsvarsspill av bortelaget hadde de røde ligget godt i ledelsen. Barcelona kommer litt mer med i kampen etter ca. 65 minutter da det ser ut som Manchester United endelig begynner å bli slitne. Kampen blåses av og katalanerne tar med seg et viktig bortemål til Camp Nou.
Spillervurderinger
Ter Stegen 4: Våken og virker trygg i situasjonene han kommer opp i. Har god kontroll på sekstenmeteren.
Semedo 3: En grei kamp av portugiseren. Vinner de fleste duellene han er i, men virker litt upresis i angrep til tider.
Piqué 6 BB: Nok en mesterklasse i forsvarsarbeid fra Gerard Piqué. Han gjør så og si ingen feil i kveld, vinner nesten samtlige dueller og redder en av Uniteds største sjanser i kveld.
Lenglet 3: Gjør veldig få feil i førsteomgangen, men begynner å bli litt mer ukonsentrert utover i kampen og taper en del av duellene.
Alba 3: God i forsvar i kveld. Aggressiv og nøler aldri i dueller når hjemmelaget kommer på brudd. I angrep utnytter han siderommet til United sammen med Coutinho, men kunne vært mer presis med innleggene sine.
Busquets 1: Sløv kamp for Busquets. Pådrar seg gult og virker litt ukonsentrert i duellene. Gjør nesten ingenting riktig. Tar seg opp til nesten akseptabelt i andre omgang. Kunne fort blitt utvist og burde blitt byttet av etter 45 minutter.
Rakitic 2: Lite å fortelle om Ivan Rakitic i kveld. Blir litt løpt i filler av midtbanen til Manchester United og henger ikke helt med i overgangene.
Arthur 4: God kontroll på midtbanen i kveld. Solid i pasningsspillet og bidrar godt i å legge opp angrep samt å gjenvinne kontroll når United kommer på angrep. Byttes ut etter litt over en time spilt. Beste midtbanespilleren til Barcelona i kveld.
Coutinho 3: Godkjent førsteomgang og det så ut som Coutinho var tilbake i godformen mot en «gammel rival» i Manchester United. Litt for upresis i det raske angrepsspillet og kommer ikke på så mange muligheter når Barcelona trenger det som mest utover i kampen. Byttes ut.
Messi 2: Chipper vekk fire spillere og er målgivende på målet til Luis «Luke Shaw» Suárez i kveld. Dessverre var dette en svak kamp av Messi utenom denne involveringen. Blir tett markert og klarer ikke å samspille med resten av angrepsspillerne. Hans eneste målsjanse var vel det ene frisparket Barcelona fikk på slutten.
Suárez 2: Scorer det første målet, men resten av kampen er desverre av den sorten vi kan forvente av Suárez. Løper mye, går i dueller, men skaper ingen gode muligheter.
Inbyttere
Vidal 2: Pådrar seg et gult kort nesten med en gang. Er mer borti motspillere enn ballen. Oppnår ikke så mye.
Roberto 1: Svakt innhopp av Roberto i kveld. Bidrar ikke til noe spesielt. Kommer på en god overgangsmulighet, men somler vekk innlegget og United vinner ballen tilbake.
Aleña: Spiller i 17 sekunder.