Fjorårets tredjeplass og cupmester venter i Geneva.
Kveldens kamp er et av høydepunktene i Barcelona sin sesongoppkjøring. Laget ønsker nok å få et godt resultat mot en god motstander, særlig etter å ha spilt 1-1 mot Nice på lørdag. Etter kveldens kamp reiser Barcelona til Helsinki, for å ta fatt på den tredje treningskampen på en uke.

22 spillere med til Sveits

Luis Enrique har tatt med seg 22 spillere til oppgjøret i Sveits. Messi, Mascherano, Neymar og Alves er ikke blant disse, da de nylig har returnert fra ferie, etter å ha nådd semifinalene i VM. De befinner seg for tiden i Barcelona, hvor de har gått igjennom medisinske tester etter ferien.
Heller ikke Mathieu, Xavi, Adriano eller Patric er med, da de ikke har fått klarsignal av klubbens medisinske apparat. Blant de som er med er det forventet at Luis Enrique vil stille med to forskjellige startoppstillinger, en i hver omgang. Skjønt en av keeperne kan få spille hele kampen, slik ter Stegen gjorde mot Nice — trolig Masip, eller Bravo. Sistnevnte vil i tilfellet få sin klubbdebut.

Napoli forbreder seg til play-off

Kveldens kamp vil bli det italienske lagets fjerde kamp i årets sesongoppkjøring. Det italienske laget vil nok gå inn mot kampen med fult fokus, ettersom det er lagets siste test før de skal ut i play-off for Champions League. Rafael Benitez kan fort gi nysigneringene Michu og Koulibaly en sjanse. Spanjolen har heller ikke utelukket å gi Gonzalo Higuain noen minutter, tross at spilleren nylig returnerte etter sommerens VM.