Med en av årets viktigste ligakamper rett rundt hjørnet, tar vi en titt på hvem som er Barcelona sine formspillere basert på de siste kampene.
I tillegg til den vanlige oppmerksomheten rundt El Clásico, er det knyttet stor spenning til hvordan kampen vi utfolde seg med tanke på at lagene møtte hverandre så sent som på onsdag. Uavhengig av taktikk og lagoppstillinger er det ingen tvil om at El Clásico fort kan avgjøres av formspillere.
Ved å gå over Blaugranas vurderinger over de siste tre kampene får vi en pekepinn på hvem formspillerne er. De fire kampene med i vurderingen er: Lyon (B), Sevilla (B) og Real Madrid (B).
De tre beste Barça-spillerne i form av gjennomsnittlig karakter de siste fire kampene (basert på Blaugranas vurderinger) er:
1. MAtS (5)
2. Messi (5)
3. Piqué, Alba, Raktic, Busquets, Dembélé (4,33)
Ikke overraskende finner ter Stegen og Messi alene på topp, som begge har vært helt sentral i Barça sin poengfangst de siste ukene. Under de finner vi 5 stykker som deler 3. plassen, noe som indikerer at det er flere spillere som er i jevnt over god flyt.
Synes du at listen er representativ for lagets formspillere til lørdagens kamp?