Finaleplassen i Copa del Rey avgjøres i enda et clásico.
I det som i høyeste sannsynlighet blir Lionel Messis 40. el clásico, står det om en plass i finalen i årets Copa del Rey. Forrige oppgjør endte i 1-1 og det er vanskelig å si hvem som har fordelen i forkant av onsdagens kamp. Real Madrid skal spille på hjemmebane, men det må faktisk mer til for å stoppe FC Barcelona i el clásico. Det er ikke uvanlig kost at hjemmelaget slipper inn både tre og fire baklengs mot Messi og gjengen på Santiago Bernabéu.

Formen inn mot kampen

Barcelona spilte 0-0 mot Lyon i Champions League, men vant 2-4 mot Sevilla i ligaen takket være en klassisk Messi-prestasjon med tre mål og én målgivende. Real Madrid slo både Ajax og Levante med 2-1-stilling i sine to siste kamper. Barcelona vil ha en ekstra hviledag da Real Madrid spilte sin siste kamp den 24. februar, mens Barcelona spilte sin siste kamp den 23. februar.

Skader og suspensjoner

Umtiti er endelig tilbake og spilte mot Sevilla, men den franske midtstopperen har vært lenge skadet og det spørs om han blir kastet rett inn i en storkamp som el clásico med det første. Arthur har også begynt å trene igjen etter skade og kan være en del av kampplanene for Valverde.
For Madrid er Marcos Llorente og Isco tilbake med skade og kan bli en del av de hvites tropp.
Hvem: Real Madrid CF – FC Barcelona
Hva: Copa del Rey, semifinale.
Hvor: Santiago Bernabéu
Når: Onsdag 27. februar, kl. 21:00
Hvordan: Strive Sports