Med tap i første kamp trenger Barcelona å gjøre en ny remontada for å ta seg videre i Copa del Rey.
Det virket som Messi skulle spille mot sin favorittmotstander, da han startet på benken i kampen før første kvartfinale mot Sevilla — en sluttning vi i Blaugrana.no også trakk. Overraskende nok ble argentineren igjen i Catalonia da Barca dro sørover, i en kamp som endte med et skuffende 2–0 tap. Nå må Barca hoste opp en ny snuoperasjon skal de ta seg videre til semifinalene.

Reservepreget første kamp

I den første kvartfinalen kom Valverde med flere forandringer i startoppstillingen. Nyervervelsen Kevin Prince Boateng startet på topp med Malcom og Aleñá rundt seg. Laget var ikke like reservepreget som i den første kampen mot Levante, da spillere som Murillo, Brandáriz og Miranda var i oppstillingen, men det er tydelig at Valverde har hatt et ønske om å bruke cupen til å rotere i laget. Skjønt i andre kamp mot Levante så Valverde seg nødt til å starte med et lag uten de store overraskelsene for å sikre avansement, og man kan undre seg om Txingurri tenkter det sammme om kampen i morgen.
Gårsdagens trening inkluderte B-lagsspillerne Iñaki Peña, Wague, Morer, Cuenca og Ballou. De femten første minuttene av dagens trening ble vist på klubbens sosiale medier, og der kunne man stort sett kun se førstelagsspillere — i tillegg til Sergi Samper og Riqui Puig.
En som ikke trente med laget var Denis Suárez, som etter alle solemerker skal være klar for et utlån til Arsenal, med opsjon på kjøp.

Kampfakta

Hvem: FC Barcelona — Sevilla FC
Hva: Copa del Rey, andre kvartfinale
Hvor: Camp Nou, Barcelona
Når: Onsdag 30. januar, kl. 21.30